Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] adeqLOL

adeq

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: adeqLOL
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: adeqLOL (gram na nim cały czas)
  • SteamID: 76561199004324894
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: FURY
  • Imię: Adrian 
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja: W trakcie :P
  • Znajomość regulaminu: 9/10
  • Znajomość gry: Według mnie o grze mam bardzo dużą wiedzę chodz zacząłem około miesiąca temu
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: W tygodniu od 5 nawet do 10h a w weekendy zazwyczaj ok. 15h (również nocami)
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie, ale w RUST kiedyś tak. Natomiast w Hurtworld byłby to mój pierwszy raz.
  • Coś o sobie: Mam na imię Adrian i mieszkam nie daleko od Warszawy, mam 16 lat i chodzę do liceum (mat-fiz :D) nie będę oszukiwał że jestem bardzo kulturalny, jeżeli coś mi nie wyjdzie to muszę sobie przeklnąć raz czy dwa.
  • Dlaczego Ty: Jestem tzw. no-life i siedzę na serwerze dziennie około 8 nawet 14h, czasami gdy nie ma jedynego Admina Mateo na s8 jest po prostu chaos, albo ktoś wyzywa się po rodzicach lub lata se na auto bh, więc myślę że 2 adminów w zupełności wystarczy aby ogarnąć ład i porządek na serwerze. Oraz chciałbym obiecać że gdy będę miał range Helpera na serwerze, postaram się nie używać wulgaryzmów.

Przykro mi, ale przez wczorajszą sytuację przyjęcie Cię na helpera mimo ładnego podania jest nie na miejscu. Nie wyobrażam sobie przyjęcia Cię w tej chwili. Prosiłabym byś odczekał jakiś czas I znów napisał podanie. Jest naprawdę ładne I wiem, że itemy zostały zwrócone, ale to by było niewłaściwe w stosunku do osoby, którą chciałeś oszukać. Ze  względu na to, że dało się z Tobą normalnie porozmawiać I oddałeś itemy mogę powiedzieć, że jesteś osobą kontaktową. Mimo wszystko myślę, że to nie ten czas I warto troszkę odczekać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...