Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] ♡ »BEAR TEAM« {Olivia} ♡

Kish

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Kish
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: ♡ »BEAR TEAM« {Olivia} ♡
  • SteamID: 76561198987892846
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: BEAR TEAM
  • Imię: Oliwia
  • Mikrofon: tak
  • Mutacja: nie
  • Znajomość regulaminu: tak
  • Znajomość gry: 8/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: w tygodniu około 6h w weekendy około 15h.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: tak jakby, coś w tym sensie ale nie w tej grze.
  • Coś o sobie: Mam na imię Oliwia i mam 15lat. Od małej interesuje się grami komputerowymi. Mam bardzo duże poczucie humoru i raczej miło się ze mną rozmawia. Lubię poznawać i pomagać innym.
  • Dlaczego Ty: Ponieważ bardzo długo gram w gry. A szczególnie w hw. Więc chciałam przy okazji pomóc na serwerze. Ponieważ chce zapobiec złym i nie potrzebnym sytuacją.

avatar.thumb.jpg.e597b7665ef002d7504115049235d5ae.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...