Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] ☞★яєкт★☜✪Kubowsk1e

Kubowsk1e

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Kubowsk1e
Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: ☞★яєкт★☜✪Kubowsk1e
SteamID: 76561198210423800 
Imię: Jakub
Mikrofon: Tak
Mutacja: Tak
Znajomość regulaminu: Tak znam regulamin , ponieważ czytałem go wchodząć pierwszy raz na serwer jak i forum
Znajomość gry: 9/10 , Znam mechanikę gry , bugi itp.
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: W tygodniu po 6-7H , w weekendy do 12H
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak , lecz ostatni raz miałem styczność z tą posadą ok. roku temu
Coś o sobie: Jestem Kuba , mam 16 lat. Aktualnie mieszkam w Katowicach , interesuje się piłką nożna , grafiką i grami wideo. Gry które najbardziej lubie to Hurtworld , CS:GO oraz wszystkie gry z serii Grand Theft Auto , jeśli chodzi o grafike to zajmują się nią amatorsko od około 2 lat , wtedy też zaczeła się moja przygoda z oglądaniem Hurtworlda jak i graniem w ten Tytuł.
Dlaczego Ty: Bardzo chciałbym pozyskać tą "posade" by powstrzymać toksyczność występującą dosyć często na chacie dotycząca rodziców użytkowników jak i pomóc w późniejszym rozwoju serwera.

Na serwerze jest aktualnie brak wolnych miejsc na stanowisko Heplera.

Musisz poczekać, aż miejsce się zwolni. W tym czasie Twoje podanie będzie nadal otwarte, aby można było pozostawiać opinię na temat kandydatury.

Aktualną listę wolnych miejsc na stanowisko Helpera można zobaczyć tutaj: http://forum.hw69.pl/administracja-serwerów-hurtworld-t425/

Powiem tak znam twoja ekipę i ciebie codziennie się czepiacie ludzi i uważacie ze jesteście pro oraz szukacie zaczepki oczywiście nie mam nic do ciebie osobiście ale ja jako gracz nie wyobrażam sobie aby  taka osoba miała admina ponieważ nie widzę u  ciebie kultury itp jeżeli ty i twoja ekipa zmienicie swoje zachowanie zmienię może swoje zdanie ponieważ jak widzisz helpera który sam siebie oraz. Ekipy nie może upilnować a chce  upilnować  cały serw sam nie jestem idealny ale sorry jestem na nie i to duże nie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...