Skocz do zawartości
  • 0

[Odrzucone] Więcej deto, więcej kitów, częściej

TheRysieG

Pytanie

Witam witam, o zdrowie pytam.

1.Jak to jest z tym s1, bo kurde drop z takich rzeczy jak roll itp jest średni, a umówmy się serwer jest x5. Nie jest to jakiś x2 ewentualnie x3. Drop z roll fart i vip to jest jakis śmiech. Przepraszam ze tak to ujmę ale no nie da się inaczej, 80% dropu to są jakieś maski albo drzewo xD przez 2 wipe jedyne co wylosowałem to 1 c4. Z niebieskiego dropi po 4-5.Na officialach dropi od 2-5, a przypominam jest to X5! Myślę że powinno dropić coś około 10. Tak samo jest z deto, serwer jest x5 a dropi po 1 deto a w dodatku rzadko.Jeżeli nie chcecie dać drop na 2deto z 1 skrzynki to przynajmniej zwiększcie trochę szanse na drop.

2.Następna sprawa to kity. Tak wiem wspominałem że to jest serwer x5 ze 100 razy ale niestety muszę wspomnieć 101 raz. Kity nie oszukując się są żałosne, 1 kit start na cały wipe. Nic dodać nic ująć do tego xD Mam propozycje.

/kit start (2dni)
/kit pomoc (godzina) [5upieczonych mięsek/1 ognisko]

/kit buduj (1dzien) [120betonu,200desek,1totem]

Tak wiem że na 99% moja propozycja nie zostanie przyjęta ale probować  zawsze można.

Chciał bym żeby naprawde ktoś usiadł nad tym serwerem i zrozumiał jak powinien wyglądać x5.

Przykładowo rajdując bazy na 20c4 zbierane przez pare dni, na jakas 10 osobowa ekipe, znajdując w niej 5 deto daje troche do myślenia że drop jest naprawde sredni. O kolorkach nie wspominam, rajdując pol serwera najwiecej ile znalazlem niebieskiego to stak.

Zapraszam do wyzywania mnie w komentarzach jak bardzo nie znam sie na serwerach i że moje pomysły są straszne! Pozdrawiam :)

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
52 minuty temu, TheRysieG napisał:

drop z takich rzeczy jak roll

Roll tutaj nie jest do dropienia, to może być drobna pomoc, ale nie będziesz na nim dropił, a resztę powinna podpowiedzieć Tobie fraza "fart". Jest też dużo innych sposobów na deto, eventów, a nie na wszystko roll. :D

Jak x5 to i deto też ma być x5? Sam dalej mówisz, że nie, może x2 wystarczy. Ten serwer jest tak ustawiony, chcesz inaczej więcej deto? To śmiało pędź idź na x5 s4.

55 minut temu, TheRysieG napisał:

wiem że na 99% moja propozycja nie zostanie przyjęta

Trudno, taki urok tego serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...