Skocz do zawartości
  • 0

Nie mogę wejść na serwer

Tuunderx

Pytanie

18 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem ponieważ nie mogę wejść na żaden serwer.Pobrałem hurtworlda tak jak pokazane było w instrukcji szczegółowej zrobiłem wszystko tak samo.Po wejściu do hurtworlda wciskam F1 aby uruchomić konsole jak już mi sie uruchomi wpisuje connect s3.hw69.pl.Z początku ładuję mi się normalnie ale po jakimś czasie wyskakuje mi na środku ekranu czerwony napis WYRZUCONY Z SERWERA NO EAC CONNECTION.Próbowałem wszystkich sposobów instalowałem hurtowrlda na nowo, resetowałem internet,komputer steam'a mam cały czas włączonego i dalej nic więc dlatego postanowiłem napisać na forum.Jeżeli dobrze kojarzę to o takie logi z konsoli chodziło więc proszę.

download.png

download.png

download.png

download.png

download.png

download.png

download.png

download.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...