- 0
s6 Mimo serwer klasyczny ale ...
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Pytanie
Gość InOk!
Więc tak zauważyłem że na serwerze przez kilka dni to max osób było nie wiem może z 13?, ale czemu tak się dzieje?. Więc tak po krótkich rozmowach z innymi użytkownikami udało mi się otrzymać informacje dlaczego nastąpił spadek graczy i czemu też sami odchodzą otóż powód jest jasny
. Jak każdy wie funkcja taka jak "TPR" jest bardzo wygodna
a gracze którzy przychodzą wchodzą z nadzieją na dobrą zabawę żeby mogli w wygodny sposób grać , domyślam się , że zostanę skrytykowany ale po prostu chce powiedzieć i pomóc żeby tych graczy przybyło dlatego proszę przemyśleć to co napisałem i dodać te "TPR" w skrócie teleport.. I jeśli już to dodacie dodam że fajnie nagłośnić sprawę na stronie głównej co by prawdo podobnie zwiększyło nagły przyrost graczy.
Dodaje ankietę w której proszę użytkowników jak i administracje o zapoznanie się z nią
z góry dzięki .
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.