Skocz do zawartości

Marszol

Moderator HW
    619
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

62

Odpowiedzi opublikowane przez Marszol

1. 3 godziny temu, lejdilaska123 napisał:

nie grasz na serwerze wiec nie wiesz jaki jest z tym problem, wiec tego nie neguj. pisanie ze jestes na nie bo nie chociaz nawet nie wiesz o co chodzi jest bez sensu wiec twoje zdanie nikogo nie interesuje

Że podwieszanie bazy wam pokonują ? Kiedys jakoś ludzie grali i nie marudzili że ktoś ma sklejane podiweszaki ch**j muje dzikie węże a Teraz wszyscy idzie na łatwo 

POZDRAWIAM SERDECZNIE 

2. 12 godzin temu, Mashaa napisał:

No właśnie, bawmy się. Raidując na online a nie o 4 nad ranem.

12 godzin temu, Maisteros napisał:

No jak ktoś raiduje o 4-5 rano to ma dużo do pokazania.

Rajdownaie w nocy to pokazanie się że jest się pizda a nie kto rządzi na serwie, ja rozumiem że was boli to że są ludzie którzy tylko na off ale nie widzę sensu rajdblocku dalej 

Zbuduj bazę tak żeby nie spikali 

• Like 1
  3. Może odrazu już każdą noc od 23-6 antyrajd bo co? Wybuduj się tak żeby cię nie spikali w nocy a nie odrazu robić antyrajd, bawmy się tą grą bo ile można. Usunąć utrudnienia dodać tylko łatwiznę 

Ja jako gracz grając dzień w dzień wipe po wipe też nie lubiłem pojawiać się na respie ale cóż ale w jakimś stopniu tu chodzi żeby być najlepszym. Pokazać kto rządzi na danym serwie. 

• Like 1
    • Bardzo słabe 1
  4. Kiedyś czas tp/home /warp był krótszy i zbytnio nikomu to nie przeszkadzalo teraz jest dość długi po jakiego grzyba jeszcze bardziej przedłużać skoro znam wiele osób których wkurza ta zmiana do dnia dzisiejszego a minęło już ponad rok od zmiany czasu TP itp 

3 godziny temu, eN. napisał:

Jedyny pomysł jaki mi wpadl do głowy to bliźniak s1, pozbawiony home, warp, tp. I zobaczyć gdzie będzie Was więcej.

Myślę że dobry pomysł zobaczyć ludzią jak to będzie bez tego wszystkiego postawić bliźniaka ma np 2 wipe pozdrawiam cieplutko 

• Niesamowite xd 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...