-
Ostatnia wizyta
-
Wygrane w rankingu
62
Odpowiedzi opublikowane przez Marszol
-
-
Wszystkim co
-
Figurkę @ !Dark! Niech zawsze jest z nami na serwerze 😂
-
2
-
-
Marty Linkiewicz która
-
Jak gracz wyżej zrobić blokadę /clan xxx
Bo zawsze idzie usunąć clan stworzyć nowy z danym kolorem
-
Myślę że blokada od rajd moda + kilka minut było by dobre bo czasami jak się broni bazy szczela to rajd Mode może zniknąć pod czas walki również myślałbym o meteorach też zniknie raid mode i przy szczelamiu się na nich też inni mogą zmieniać kolor i będzie to mylić
-
Ciekawe ciekawe. Zobaczymy w praktyce czy będzie to tak dobre. Pozdrawiam
-
Teraz, lejdilaska123 napisał:
wystarczy być tak głupim żeby to w ogóle brać za pewnik ;v
A dlaczego już obrażasz kogoś? Mnie to tam wiesz ale Obrażanie w necie to wysoki poziom inteligencji u ciebie
Wiec nie mamy o czym gadać bo twoje ego wyje@@@ł za skale .
POZDRAWIAM MARSZOL
-
1
-
-
;vvv
pozostawie cie w tej niewiedzy
wystaczy zobaczyc co masz wpisane na koncie mordziaty
-
ok 200h w hw to dla ciebie doświaczenie na wysokim poziomie?
W dniu 18.03.2021 o 00:31, lejdilaska123 napisał:pierwszy raz w historii serwerowni widzi tak doswiadczonych graczy
-
3 godziny temu, lejdilaska123 napisał:
nie grasz na serwerze wiec nie wiesz jaki jest z tym problem, wiec tego nie neguj. pisanie ze jestes na nie bo nie chociaz nawet nie wiesz o co chodzi jest bez sensu wiec twoje zdanie nikogo nie interesuje
Że podwieszanie bazy wam pokonują ? Kiedys jakoś ludzie grali i nie marudzili że ktoś ma sklejane podiweszaki ch**j muje dzikie węże a Teraz wszyscy idzie na łatwo
POZDRAWIAM SERDECZNIE
-
nie grasz na serwerze to sie nie udzielaj
Po co grać jak zaraz nawet ruszyć się nie będzie dało bo ZAKAZ TEGO I TAMTEGO ?Masz problem że nie gram? To forum gdzie mam możliwość wyrażenia swojego zdania ❤️
-
2
-
-
O ja ...... To może zakaz budowania na calej mapie odrazu ? Zakaz sklejanych zakaz podwieszanych no to może wgl nikt niech nie buduje baz 🙄bo wychodzi na to że nikt bazy bardziej pancernej nie może już Budować bo to już problem
-
1
-
-
12 godzin temu, Mashaa napisał:
No właśnie, bawmy się. Raidując na online a nie o 4 nad ranem.
12 godzin temu, Maisteros napisał:No jak ktoś raiduje o 4-5 rano to ma dużo do pokazania.
Rajdownaie w nocy to pokazanie się że jest się pizda a nie kto rządzi na serwie, ja rozumiem że was boli to że są ludzie którzy tylko na off ale nie widzę sensu rajdblocku dalej
Zbuduj bazę tak żeby nie spikali
-
1
-
-
Może odrazu już każdą noc od 23-6 antyrajd bo co? Wybuduj się tak żeby cię nie spikali w nocy a nie odrazu robić antyrajd, bawmy się tą grą bo ile można. Usunąć utrudnienia dodać tylko łatwiznę
Ja jako gracz grając dzień w dzień wipe po wipe też nie lubiłem pojawiać się na respie ale cóż ale w jakimś stopniu tu chodzi żeby być najlepszym. Pokazać kto rządzi na danym serwie.
-
1
-
1
-
-
O kurwa. Powodzenia
-
1
-
-
Natalia
-
-
Alkohol
-
Jestem za nie! Warpy się przydają i wielkość osób kupuje rangi vip po to A nie po itemy, został wprowadzony Eco vip tani jak barszcz warpy są jeśli ktoś chce niech kupi majatku to nie kosztuje.
-
1
-
2
-
1
-
-
2 minuty temu, !Dark! napisał:
Skąd wy to k bierzecie, tego się nawet wymówić nie da
A wiesz Darku z kapsy, z portumoka zależy 😋
-
Kiedyś czas tp/home /warp był krótszy i zbytnio nikomu to nie przeszkadzalo teraz jest dość długi po jakiego grzyba jeszcze bardziej przedłużać skoro znam wiele osób których wkurza ta zmiana do dnia dzisiejszego a minęło już ponad rok od zmiany czasu TP itp
3 godziny temu, eN. napisał:Jedyny pomysł jaki mi wpadl do głowy to bliźniak s1, pozbawiony home, warp, tp. I zobaczyć gdzie będzie Was więcej.
Myślę że dobry pomysł zobaczyć ludzią jak to będzie bez tego wszystkiego postawić bliźniaka ma np 2 wipe pozdrawiam cieplutko
-
1
-
-
Jak najbardziej na NIE według mnie i tak już za długo jest oczekiwanie na home itp.
-
1
-
-
Sznurek
-
Tromba
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Mapa - zgłaszanie błędów i propozycji
w Ogłoszenia
Opublikowano
To samo również widać z zimy na dużych