Skocz do zawartości

lukasz_771

Użytkownik
    2
  • Ostatnia wizyta

Osiągnięcia lukasz_771

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacja

1. Nie grając w hw aktywnie od 2 lat nawet w 2k20 jestem w stanie dowiedzieć się czegoś nowego. Dziś np. dowiedziałem się, że sklejane i przesuwane ściany to bugowanie co jest bardzo śmieszne, gdyż w momencie, gdy zakażemy ich budowy osoby, które nie mają rang p2w są już bezbronne w kwestii offline rajdów. Nie wiem po co te zmiany aczkolwiek jedna rzecz zwróciła moją uwagę, a mianowicie to, że PRZESUWAKI to bugowanie gry XDDDDDD. Jak byłem w stanie jakkolwiek zrozumieć płacz ludzi o sklejaki (bo owszem były op ale bez przesady) ale to, że ktoś teraz wymyślił (no w sumie nie teraz bo 3 miesiące temu ale dopiero czytam ten post) nowy zakaz budowania tych ścian to kpina. Wygląda to tak, że robicie wszystko pod tzw. RolePlayowców budujących kościoły na bambiku i inne azteckie budowle, aby takowe dzieci nie płakały, że nic nie mogą zrobić na wipe. Przestaną oni grać bo poczują się bezsilni, więc nie będą już zapychać serwerów, aby podbijać statystyki serwerowni. Przykro mi bardzo hw zawsze był grą dla "spoceńców" i nie było w nim miejsca dla nowicjuszy, a jedynie zapaleńcy byli w stanie coś osiągnąć. Ten zakaz nic nie wniesie do sprawy bo hw już dawno umarł i musicie się z tym, w końcu pogodzić.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...