Skocz do zawartości

LOVE Story o łuku

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich dziś stała się bardzo przykra historia a mianowicie gdy grałem sobie na s5 wraz z moim ukochanym łukiem do wydobywania od pięciu dni , razem dropiliśmy bawiliśmy się dobrze nawet i czasami zapolowaliśmy na zwierzynę aż do dziś kiedy to pewien gracz poprosił mnie o to bym sprawdził czy użytkownicy nie łamią regulaminu więc się teleportowałem do niego i zapytałem o co więc chodzi po czym zaczęła się wielka strzelanina w której padły zabójstwa zostałem w tym wszystkim jednym z zabójców dzięki czemu stałem się niestety niesławny. I pewnie jak każdy może się domyślić to w takim momencie uznali że muszą mnie zabić skoro jestem poszukiwany przez bambiki za zabicie użytkownika . Po około pięciu minutach dostałem w głowę i patrzę do ekwipunku i nie ma mojego ukochanego łuku który był dla mnie tak ważną osobą w życiu. Mam nadzieję że jest teraz szczęśliwy z swoim nowym właścicielem bambikiem . Oczywiście morał historii tej jest taki że nie warto nosić tak cennego przyjaciela przy sobie bo go stracicie , a więc wszyscy w komentarzu zapalmy mu znicz [*].

• !Dark! zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...