- 0
inne Hurtworld brak odpowiedzi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Pytanie
Mazikeen
Siemka wszystkim jest ważna sprawa, jeśli gram w Hurtworld'a bez żadnego komunikatora głosowego mogę grać bez problemu natomiast jak gram z jakimś typu ts3 lub discord po 2-3 min grania mam brak odpowiedzi i nic nie mogę zrobić a po wyłączeniu gry nikt z ekipy mnie nie słyszy ani ja ich (nie mam dźwięku). Próbowałem uruchamiać jako administrator steama/hurtworlda/dicorda/tsa i nic włączałem również hurtworda ze zgodnością z systemem win7 (mam 10) też nic nie pomogło, wszystkie sterowniki dzisiaj zaktualizowane i też nic. Gra jest oryginalna i na steamie też spójność plików nic nie pomogła. Proszę o szybką pomoc i z góry dzięki.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.