Skocz do zawartości

HurtOL

Użytkownik
    13
  • Ostatnia wizyta

Treść opublikowana przez HurtOL

1. Mapa to jedno. A co ze zmianami które polepszą samą rozgrywkę tak jak wspomniał Xaderen?. Albinosy, usunięcie palisady oraz co z stakes fill? Bo wygląda mi to na zmiany kosmetyczne.
  2. Jak widać ludzie są za wipem na S2 oraz za tym by przeprowadzić parę zmian, więc mam pytanie. Kiedy ewentualny wipe wchodzi w grę? Jak odległe jest to w czasie?
  3. Czyli podsumowując : -Zmiana wnęk -Ograniczenie mapy by zapobiec stawianiu i chowanie samych skrzynek -Dodanie albinosow -Zakaz stawiania podwieszakow -Stakes fill dla vipa/opcja do kupienia w sklepie -Usunięcie palisady z trybu budowania Na tą chwilę tyle rzeczy by można zmienić żeby serwer stał się lepszy, bardziej grywalny.
  4. Ja jestem za tym żeby stakes fill zostawić, sam nie mam za dużo czasu żeby uzupełniać 70 ponad totemów ręcznie więc tą opcję bym zostawił, ewentualnie dał do osobna do kupienia jak łuk do wydobywania. Uważam że usunięcie komendy sprawi że graczom po dłuższym czasie gry bardzie się opłaci przejść na inny serwer z innym dropem niż uzupełniać totemy z godzinę czy dwie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...