- 0
s1 Gigantyczny problem z lagami na serwerze "s1"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Pytanie
milek07072004
Witam. Chciałbym poruszyć temat lagów na serwerze s1. Posiadam dobry ping (około 12 ms na speed teście i mógłbym jeśli to potrzebne wysłać screena) jednakże przez serwerowe lagi straciłem bardzo dużo cennych itemów(c4, detonatory itp) przez to, że nie umiałem zamknąć drzwi i wbijali mi się do bazy(resetowałem router, sprawdzałem szybkość internetu i ją drasowałem żeby był jeszcze szybszy). Koledzy z którymi gram też skarżą się na ten problem choć mają jeszcze lepszy internet, i wiele też osób jak i na teamspeaku, jak i w samej grze skarży się o wysoki ping w trakcie gry gdzie tracą swoje itemy, następnie się wkurzają i dostają muta ponieważ nie z ich winy zostali zabici a to wszystko za "nieudolność" serwera ,ponieważ nie jest to z naszej winy że serwer posiada gigantyczny wręcz można powiedzieć ping i mówię tu teraz za wszystkich którzy ucierpieli materialnie i psychicznie przez ping na tym serwerze. Bardzo bym prosił o szybką odpowiedź w tej sprawie i odpłacenie za te wszystkie stracone itemki które zbierałem z kolegami godzinami, za straconego kita evipa i vipa i odpłacenie też innym wszystkim którzy mieli taką samą sytuacje. Dziękuję i pozdrawiam.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.