Skocz do zawartości

eN.

Kierownik Hurtworld
    989
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

96

Treść opublikowana przez eN.

1. jest blada a musi się opalić i...
  2. Przybiła mu ręce a wtedy....
  3. Przybiła mu stopę gwoździem ale...
  4. Zatłukły Marcela krzemienną siekierą bo..
  5. Do kamieniołomu gdzie wraz ze swym wiernym podwładnym. ...
  6. wraz z Eymi zbierała owrongi ranną rosą, zjawił się wtedy Dark na białym rumaku i....
  7. I całej administracji hw i ts...
  8. Mieszkał chochlik lubiący
  9. Zmielonych ścięgien zwierzęcych prosto z....
  10. Marcel się zmył, przyszla pora na...
  11. Dzielnie pracowaliśmy nad tym, aby stworzyć dla Was całkiem nowy, zupełnie BOMBOWY, pełny zawirowań i wyjątkowy ٠•●SERWER S7!!!●•٠ ٠•●Czas, start! Już jutro tj. 21.06.2017 godzina 17!●•٠ connect s7.hw69.pl Gotowa paczka modów do pobrania: ٠•●MODY DO POBRANIA! KLIKNIJ!●•٠ Drop: x2 Roll/Kit/Meteor/Tpr/Home/Kruki/Tornado Wipe co 2 miesiące Oraz Mody takie jak: szklane ściany i dachy / możliwość wstawienia szyb w okna palisady drewniane fundamenty S7 zaszczyci nas tradycyjną mapą, która cieszy się największym zainteresowaniem. Jednakże, aby nie było zbyt nudno, postanowiliśmy ją urozmaicić dodając wiele ciekawych eventów. Zaczniemy od nowości! One odgrywają Tu największą rolę! ٠•●ELEKTROMAGNETYCZNE TORNADO!●•٠ Silne elektryczne tornada zasysają i wyrzucają graczy wysoko w powietrze – konsekwencją czego jest bolesna śmierć! Podczas zbliżenia się do nich podążają za graczem. Prognozowanie tej anomalii jest niemożliwe. Gdy nadchodzi burza jonowa następuje burza deszczu, a następnie elektrostatyczne tornado,którego pozostałości to szczątkowe kryształy jonowe czyli pył diamentowy. ٠•●CIĘŻARÓWKA!●•٠ Pojawiająca się w każdą sobotę ! Pamiętajcie, pewnych rzeczy nie posiada się na zawsze Znane i lubiane: ٠•●Drapieżne Kruki●•٠ ٠•●Meteor●•٠ Gorąco zapraszamy fanów gry Hurt World! W razie jakichkolwiek pytań wbijajcie na nasz TS. Dziennie pełni tam dyżur nasza fenomenalna Administracja! ts.hw69.pl Pozdrawiamy! Widzimy się na starcie! Team hw69
  12. eN.

Czy leci z nami pilot :)

Marcel! Oczy zakryj!
  13. eN.

Wesołego Alleluja!

Jaj przepięknie malowanych,Świąt wesołych, roześmianych. W poniedziałek kubeł wody.Szczęścia, zdrowia oraz zgody.Wesołego Alleluja! Życzy team hw69!
  14. Dobra wódka nie jest zła Kratę ale chyba na każdego? Dobra. Bez zbędnych dyskusji. Widzimy się jutro. Sama jestem ciekawa jak ta mapa będzie śmigać. Oczyma wyobraźni widzę już golasów biegających po bambiku W razie "w" szukaj mnie na s5 O swoje podwórko też trzeba dbać
  15. Dobra. Szykuje chleb, sól i wódkę Na powitanie!
  16. Patryś! Mam nadzieję, że spłynie na nas "zaszczyt" przywitania Y3ti na naszych serwerach! Nie jest to jeszcze serwer na życzenie (ten z ankiety) ale miło byłoby Was znów rajdować... tfuuu gościć !!! Macie być! Chociaż ja na 10 się nie wyrobię ale wbiję na bank później! Ci co jutro pracują niech pracują ja mam jutro wolne!!! Pozdrawiam Was wszystkich!
  17. Nowy serwer na www.hw69.pl! Wielki Czwartek naprawdę okaże się Wielkim i to nie tylko z powodu zbliżających się Świąt Wielkanocnych! Bo to właśnie w ten czwartek 13.04.2017 ruszamy z otwarciem nowego serwera! Trud i ciężka praca się opłaciły. Bo oto rusza on… serwer s7! Drop x 10! Uczyni, iż rozgrywka i budowa staną się łatwiejsze. Wipe co 2 tygodnie sprawi, iż będzie można w pełni nacieszyć się rozgrywką. I napawać z efektów pracy wniesionej do gry. Ciekawi jesteśmy jakie będziecie mieli wizje dotyczące budowy baz! Tekstury terenu zostały zmienione, a my wprost nie potrafimy się doczekać Waszych kreatywnych pomysłów! Ruiny? A może skała przy Kostku? Meteor co godzinę! Stały atrakcyjny drop! Bo któż nie miałby ochoty powalczyć o niego przy bajecznie położonym moście np. na Zimie? A może na Promiennej? Niektórym przecież w żółtym do twarzy! Zmodyfikowane hangary. Dodane budynki. Nasza „Kula” nabierze konkretnego znaczenia bo znajduje się ona na... hangarach zimowych! Jesteśmy bardzo ciekawi tego, jak szybko poznacie mapę. I kto okaże się Mistrzem z najlepszą orientacją w terenie! Chcesz się przekonać? Nic prostszego! Czwartek 10:00 Odpal grę. Kliknij F1 i wpisz w konsoli: connect s7.hw69.pl Do zobaczenia! Życzymy udanej gry i owocnych rajdów! Team hw69!
  18. eN.

Hej Michał!

Mam pytanie.

S2 wiecznie świeci pustkami. Czy ja mogłabym się przenieść na s5 do Zielaka? Rozmawiałam z nim i wiesz, ogólnie tylko jego tam widzę (co wejdę ;)) Pytałam jak to wygląda to powiedział, że jeden z Helperów bywa rzadko a drugi wcale... I bardzo chętnie przystałby na moją pomoc. ;-)

Można coś z tym zrobić?

1. ZielaK

ZielaK

jeśli mam być szczery to ten jeden który widnieje jako helper wgl nie gra wiec mozna byloby go usunać i dać nam eNke do pomocy bo coraz wiecej ekip chce sie tu przeniesc wiec pomoc by sie przydala na s5 

2. eN.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...