Skocz do zawartości
  • 0

Crash gry po kilku minutach

winiary

Pytanie

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

22 godziny temu, !Dark! napisał:

Z tego co widzę nie grałeś tutaj od dawana, najpierw wchodziłeś na wersji Steamowej, a potem przez launcher i grałeś przez pół godziny także problem już chyba rozwiązany? By grać tutaj na serwerach konieczne jest pobranie naszych łatek do klienta ze strony.

Przez wasz launcher działa bez problemu to prawda, ale gdy odpalam gierke przez steam na najnowszej wersji właśnie taki problem występuje dlatego pytam bo nigdzie nie widzę rozwiązania na mój problem. 

Gdy odpalam gre przez steam na najnowszej wersji to po prostu mi ją zamyka, nawet gdy nie próbuje dołączyć na jakikolwiek serwer, odpale gre odczekam 2/3 minuty i gra sie sama z siebie zamyka, i tak rozumiem, ze zeby grac u was musze grac przez wasz launcher, mój problem polega tylko i wyłącznie na tym, ze gdy odpale gierke i minie pare minut tak jak napisalem wyżej to mi ją zamyka a odpalajac gre przez wasz launcher lub tez przez steam tylko na starszej wersji gry ten problem nie wystepuje.

• Właściciel

Ok z tego co się orientuję problem tkwi w jakieś błędnej konfiguracji/wpisach w rejestrze. Więc spróbuj tak: odinstaluj Hurtworld, utwórz nowego użytkownika na kompie i na nowym spróbuj zainstalować i uruchomić HW. Jeśli nie pomoże to będziesz musiał jeszcze wyczyść kilka wpisów z rejestru Windows. Ewentualnie możesz spróbować użyć po odinstalowaniu HW jakiegoś programu do czyszczenia rejestru.

W rejestrze podobno w takim wypadku pomaga usunięcie (oczywiście na swoja odpowiedzialność :P) z kategorii Software wszystkich wpisów zawierających w nazwie klucza frazy 'Bankroll' i 'HurtworldClient'. Ale to radził bym raczej w ostateczności. Oczywiście napisz jeśli coś pomogło!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...