-
Ostatnia wizyta
-
Wygrane w rankingu
1
Odpowiedzi opublikowane przez ciprok
-
-
drużyna 3 osobowy potrafi dużo zrobić.Wiem bo sam grałem w takiej drużynie i nieraz wygrywaliśmy wipe a żaden nie miał z nas vipa tylko że ta gra opiera się na trajhardzie a jak nie wiesz jak budować to cię nauczę i zobaczymy czy będziesz się tą wiedzą dzielił na serwerze lub czy nie podzielisz się żeby być w drużynie ważną osoba bo potrafisz budować meina. bo sam byłem jak ty LightKasaro poświęciłem dużo czasu bo prawie 1000h żeby się nauczyć budować a i tak nie opanowałem to dobrze a po za tym jakoś wcześniej nie było narzekania że inne drużyny potrafiły budować tylko każdy przeglądał strony z tematyką hw żeby dorównać doświadczonym graczom w hurtworld a poza tym oni poświęcili dużo czasu na naukę i nie chcą się dzielić wiedzą bo poświęcili trochę życia na naukę . gdzie ten czas mogli wykorzystać całkiem inaczej .
-
wszyscy mogą się nauczyć budować sklejaki i jest to nawet dość łatwe tylko czeba chcieć To jak by zakazać odwracania c4 podczas rajdu bo szybciej wchodzisz do bazy pikanego
-
1
-
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
[Przyjęte][Ankieta] Zakaz budowania baz ze sklejanych ścian
w Pytania, problemy
Opublikowano
wszyscy się rozwijają i budują lepsze bazy więc jest to naturalne że więcej jest baz nie pikanych