Skocz do zawartości

ciprok

Użytkownik
    24
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

1

Odpowiedzi opublikowane przez ciprok

1. 11 godzin temu, LightKasaro napisał:

X5? Tryhard? Umiem budować, bo buduję w tej grze od prawie jej początków :) Wiem też jak wyglądała zanim były sklejaki i jak wygląda teraz, wtedy na koniec wipe zostawał 1 main - najlepszej ekipy, a teraz? Wszystkie stoją, bo są na 100 c4.... Zmiany, które wprowadzono obecnie mam nadzieję, że naprawią ten problem, niestety ten wipe musiałem odpuścić i nie sprawdzę tego osobiście.

wszyscy się rozwijają i budują lepsze bazy więc jest to naturalne że więcej jest baz nie pikanych 

2. drużyna 3 osobowy   potrafi  dużo zrobić.Wiem bo sam grałem w takiej drużynie i nieraz wygrywaliśmy wipe a żaden nie miał  z nas vipa tylko że ta gra opiera się na trajhardzie  a jak nie wiesz jak budować to cię nauczę i zobaczymy czy będziesz się tą wiedzą dzielił  na serwerze lub czy  nie podzielisz się  żeby być w drużynie ważną osoba bo potrafisz budować   meina.  bo sam byłem jak ty LightKasaro poświęciłem dużo czasu  bo prawie 1000h żeby się nauczyć  budować a i tak nie opanowałem to dobrze a po za tym jakoś wcześniej nie było narzekania że inne drużyny potrafiły  budować  tylko każdy  przeglądał strony  z tematyką hw żeby dorównać  doświadczonym graczom w hurtworld a poza tym  oni poświęcili dużo czasu na naukę i nie chcą się dzielić wiedzą bo poświęcili trochę życia na naukę . gdzie  ten czas mogli wykorzystać  całkiem inaczej .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...