Bartekaczu
-
Ostatnia wizyta
Odpowiedzi opublikowane przez Bartekaczu
-
-
15 godzin temu, !Dark! napisał:
Da się, ale trzeba ją pobierać ręcznie tak jak mody, czyli na jedno wyjdzie.
Możesz napisać po polsku?
Jeśli chodzi o wślizgiwanie się po ścianie, to już samo w sobie jest niezamierzone przez twórców, czyli jest bugiem.
Chodzi o wchodzenie do góry budując małe ścianki pod sobą. A jeśli da się dodać nową mapę to napewno zachęciło by osoby do gry. Z mojego nie wielkiego doświadczenia wiem że ludzie często zaraz po starcie kończą wipe ponieważ inni zajmują im miejscówki bądź wysadzają ich c4 z kitów. Ewentualnie po prostu przeszkadzają wymuszając tym brak chęci do dalszej gry.
-
Dzień dobry administracjo kochanych serwerów hw69 oraz dropków również z hw69. Szybka noc bo to nie jest trudniej tylko wkurza. Żelazne sufity eliminują limit budowy. Serwer x3 ale nie drop kolorków po 3 tylko od 3 do 9. Częstrzy drop deto nie jak na s5 oraz częstrze respienie skrzynek. Większy drop deto zlikwiduje problem sklejanych ścian na które narzeka tyle osób. Brak łamania nóg podczas bh a zastąpić to zatrzymywaniem się po kilku strefach ponieważ istnieje z tym bardzo wiele bugów takie jak boostowanie się ściankami. Aktywna moderacja (polecam się). Dodanie bardziej niestandardowych miejsc na meteor. Ograniczenie lagów które niestety pojawiają się na innych serwerach niż s1 w mniejszym czy większym stopniu.
Ps: na serwerze non steam raczej nie da się zrobić mapy customowej chyba że z przerobionym clientem.
Pozdrawiam weteran dropow na hw69.pl znany jako Rafonurek
-
Wydaje mi się że gdyby na s5 byłaby szybka noc ludziom lepiej by się grało
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld IT V1! Nowy serwer!
w Ogłoszenia
Opublikowano
Nie można by było zmienić tego na po prostu zatrzymanie w miejscu? Łamanie nogi jest strasznie denerwujące dla osób które potrafią robić bh bez skryptów albo z góry co jest bardzo łatwe nawet dla nowych graczy.