Sign in to follow this
Followers
0

Aktualizacja blokady podczas rajdu - Raid Mode
By
!Dark!, in Ogłoszenia
-
Similar Content
-
By szumi
Witam mam trzy sprawy do obgadania.
1. Meteor spada zawsze w te same spoty oczywiście nie co meteor tak samo ale meteor ma przypisane przypuścmy na jesieni 3 lokalizacje, ludzie budują bazy na meteorze co im mocno ułatwia + przejmowanie meteorów staje się dla nich prostsze. Proponował bym dodać losowe miejsca na meteor w postaci takiej, że kiedy spada na jesieni to nie jesień przy pustyni, jesień przy statku czy jesień na polance za podwieszakiem kula, tylko np. może spaść dosłownie w losowym miejscu np. na jakiejś skale i wydupczyć komuś w baze bo po prostu było by to nie mniej nie określone, zabawa by była przy szukaniu meteora oraz większe szczęście przy znalezieniu. Zwiększyło by to motyw i ilość walk pvp car z czym wiążę się survival urozmaiciło rozgrywkę ze względu takiego że ludzie by nie budowali baz.
2. Raidmode na meteorze, zmienił bym czas raidmode. Według mnie raidmode powinien trwać odkąd meteor spadnie do 2 minut po wybuchu tzn. jeżeli przybiegniesz na meteor w momencie jak jest 5 min do wybuchu dostajesz 5min raidmode, w momencie jak wybuchnie znowu dostajesz dwie minuty. Irytujące jest natomiast to kiedy jest jeden gościu na meteorze i nagle do niego pięć osób teleportuje bo załóżmy czeka od początku meteorytu przy nim.
3. Zakaz obudowania meteoru. Nie rozumiem tego zakazu skoro załóżmy zbuduje sobie baze która jest dosyć blisko meteoru przykładowo meteor jesień przy pustyni są dwa spoty na baze jeden pod skałą w stronę bambika drugi w stronę reda pod skałą ale na skale, chciałbym sobie zrobić mury dookoła tej bazy i zająć totemy uniemożliwiające boostowanie się, ale niestety w to miejsce spada meteor czyli nie mogę albo muszę robić jakieś dzikie zakręty dookoła meteoru z czego i tak od jednej strony będzie obudowany.
Czekam na wypowiedzi w komentarzach.
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.