Skocz do zawartości

AKTUALIZACJA # 71 06 03 2017

Rekomendowane odpowiedzi

Skończyłam jeden z thingummies Hamulec wylotowy i standardowego magazynu, patrząc smaczne (jeśli chodzi o mnie) Mam też na testowanie nowego Shader Kolor maski, który został ulepszony i pozwala teraz dla l0t więcej opcji. Możemy teraz maski z różnych poziomów zadymienia podczas gdy wcześniej mieliśmy do maskowania 100% wszędzie projekty siadał. Pozwala nam to uzyskać mieszankę kolorów maski, które gracz może zmienić i "w kamień" Albedo (kiedyś nazywane rozproszone)

Mamy właśnie tego popołudnia dodana funkcjonalność, która pozwoli nam przesłonić właściwości PBR pod maską. Pozwoli to graczowi zmienić swoje maski Kolor od powiedzenia Matowy Błyszczący farby lub nawet metalicznych. Czy pozwolimy ludziom zmienić ich w ich czasie wolnym będzie wybór w oparciu o estetykę i wydajność.

MaskApplication.thumb.gif.b52961b322da0c2b74101c7e15b56a6e.gif

MagTipSkins_0000_Layer-4.jpg

MagTipSkins_0001_Layer-3.jpg

MagTipSkins_0002_Layer-2.jpg

MagTipSkins_0003_Layer-1.jpg

• !Dark! zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...