Skocz do zawartości

AdekST17

Użytkownik
    29
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

3

Treść opublikowana przez AdekST17

1. Wychodzę z prośbą o przyśpieszony wipe na serwerze s3 mógłby on sie odbyć w ten piątek 11.07 o godz 18 . Serwer świeci pustkami a wipe sprawi że przez jakiś czas wróci do życia
  2. Coś się ruszyło w sprawie aktualizacji mapy + meteoru?
  3. Jutro godz. 18:00 chyba że coś się zmieniło to niech mnie ktoś poprawi
  4. Są jakieś przecieki? Będą albinosy? będą zmienione kruki? Stakes fill wylatuje całkowicie? czy vip będzie miał do niego dostęp?
  5. są już takie serwery więc nie ma sensu tutaj na x1 wipe co 2 tygodnie
  6. Ja osobiście jestem za tym aby start był o godz. 18 niezależnie od tego czy to czwartek czy piątek. Co reszta na to?
  7. w takim razie usuńmy skały i wnęki... grajmy na płaskiej mapie wtedy będziesz dał rade coś wypikać
  8. O co ci chodzi wariat z tymi podwieszakami? bo nie rozumiem?
  9. w takim razie zapowiedz . Mapę bym zostawił, starczy tych zmian stakes fill i palisady do wyrzucenia (no chyba że stakes fill dla vipów)
  10. Jak już ktoś ma mieć problem to proszę to wyjebać w pizdu... grałem całą edycje i nie widziałem żeby miały one jakieś zastosowanie.
  11. Chyba każdy kto tam gra już sie wypowiedział więc jaka jest decyzja?
  12. Deto to kwestia farta... tutaj nic bym nie zmieniał. Wystarczająco ciężko jest o deto
  13. Stakes fill dla VIPów byłby spoko. Z tą korą to bym może jednak zostawił bo bene i tak trzeba robić a zamiast siedzieć 3h na farmieniu drewna będzie trzeba siedzieć 10h albo i więcej
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...