Skocz do zawartości

Zwierzynscy

Rekomendowane odpowiedzi

NOMI ZA CO BANA NA TS DOSTALEM. na czacie jaca pisze wbij na ts na hw69. ok pisze wbije na pogaduchy z administracja, wbijam siedzisz ty i 5 od zwierzynskich z matwojem na czele i co robia jada po mnie, wyzywaja od kur itd, co robisz ty, mowisz matwoj uspokoj sie, jada na mnie dalej wiec nie wytrzymymalem i sie pytam ciebie co kurwa odpierdalacie dlaczego go nie banyjesz a ty  co bana mi dajesz na ts a oni dalej dupeczke wam liza, cala prawada o administracji hw69, a to ze zwierzynnscy na s5 na odpale leca a wy piszecie ze sa czysci to kurwa juz naprawde przeginka, brawo NOMI

Ja to widze trochę inaczej, faktycznie napisał Matwoj żebyś wbił, wbiłeś i od razu prujesz się do 7Daysa że niby tag ukradł twojej ekipce albo coś, a chlop ma taki nick dłuzej niż hurtworld istnieje, gdzie my na początku wcale nie prowokowaliśmy zadnej kłótni na ts. Wyzywasz go to Ci odpowiada Matwoj w takim samym tonie, zarzucasz 'faworke' i gadasz że niby płacimy administracji za niebanowanie xD - spoko że 7daysowi skończył się ban, którego dostał bez żadnych dowodów, a za podpunkt który mówi że można gracza zbanować bo jest lepszy i jest na niego dużo skarg. Dlatego właśnie od początku wipea od godziny 16 ma streama, to że Ty piszesz że' masz to w chuju' to już nie nasz problem. Sonia była dziś sprawdzana przez dobre 30 minut ale to nic, administracja nie potrafi sprawdzać i nas faworyzuje. Cały czas płaczesz na czacie bo ktoś jest lepszy, prowokujesz, wyzywasz po czym idziesz na cp na skargę że Cię wyzywają na czacie xD

Piszesz że liżemy dupe, szkoda tylko że z kilka wipeów temu (czy to nawet wczoraj na Macuka) przychodziliśmy na cp i pisaliśmy skargi na administracje prawie codziennie.

A bana dostałeś nie za wyzywanie Matwoja tylko za wyzywanie Nomiego i administracji.

Przestań chłopie płakać i się użalać tylko weź się za grę, a nie robienie gówno burzy na serwerze i forum.

o czym ty piszesz, odpowiedz mi tylko na jedno pytanie, czemu jak wbilem na pogaduchy z administracja tam juz nomi byl, kiedy nigdy tam nie siedzi, piszac ze to ja zaczalem to chyba lekko niedoslyszales bo to matwoj mnie odrazu zaatakowal i zaczal wyzywac, wczoraj gdy na ts wbil ziomek ode mnie i powiedzial kurwa odrazu grozili banem a matwoj i 7days jechali po mnie ostro a nomi nie reagowal wiec nie pisz prosze takich glupot, nie mam 15 lat, a temat live to juz w ogole sie osmieszalsz, owszem ma live ale nie caly czas, w sumie caly czas prowokowujecie wy nie ja. piszac teraz np na czacie wiedzac ze mam muta na 6 h, gdzie wy dostaliscie na 1h, stary to jest proste jak jebanie, prosta matematyka. wyzywamy sie naczacie wy dostajecie muta 1h ja 6 h, wyzywamy sie na ts ja dostaje bana wy siedziedzie dalej. kogo chcesz oszukac koles

Wszedłeś, zamieniłeś zdanie z Matwojem po czym zaczales wyzywać 7daysa za tag klanu xD, Matwoj coś do cb poweidział a Ty mu poweidziałes żeby sie zamknął bo nie do niego mówisz i się zaczeło. Płaczesz że dostałeś muta na 6h, a sam nas zaczepiałeś i prowokowałeś na czacie bo niby jesteśmy odpaleni po czym idziesz na cp że Cię wyzywamy. Wyzywasz na czacie, robisz gówno burze dostajesz muta, wyzywasz administracje dostajesz bana. My nie wyzywaliśmy administracji to nie dostaliśmy bana, wyzywaliśmy na czacie - dostaliśmy muta, a dlaczego krótszy? Możę dlatego że nie zaczeliśmy Cie wyzywać jako pierwsi, równie prosta matematyka.

A jak nie dajesz adminowi dojść do słowa żeby upomnieć którąkolwiek stronę to się nie dziw że kończy się banem.

jesli twierdzisz ze ja zaczalem was wyzywac to sie grubo mylisz bo to sonia zaczela mnie zaczepiac i prowokowac.jesli by sprawdzili czat dokladnie to by wszystko bylo widal, ale zastanawiam sie czemu tak strasznie sie tlumaczysz i bronisz administracje, ja pisalem do nich posta nie do was, chyba ze cie nomi wyslal bo tak za niego sie wypowiadzasz ze nie dalem mu do slowa dojsc itp, znam matwoja nie od dzis i ta administracje tez i nie opowiadaj jakis bajek. mowisz ze ja zaczalem was wyzywac i prowokowac i  i dlatego ja dostalem na 6 h a wy na 1h i to wg ciebie jest matematyka xdd. lepiej juz nic pisz i dupci administracji nie liz. tyl w teMACIE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...