-
Ostatnia wizyta
-
Wygrane w rankingu
2
Odpowiedzi opublikowane przez xDanielx
-
-
Siemaneczko!
Mam kilka propozycji, które moim zdaniem mogłyby fajnie urozmaicić rozgrywkę i poprawić balans:-
Resp wraków na wszystkich Hangarach + zwiększenie dropu silników, kół oraz skrzyń – obecnie w 90% przypadków lecą tylko farby.
-
Większy drop bursztynu ze skałek – aktualnie przy ok. 40 skałkach wypada ~10 bursztynów (i to na x15), co jest dość mało.
-
Lepszy drop Deto na Hangarach – po objechaniu wszystkich Hangarów na całej mapie wypadło mi tylko 1 Deto, i to nie pierwszy raz taka sytuacja.
Poprawa dropu z Battle Royale – aktualnie wypadają głównie rzeczy mało przydatne. -
Możliwość palenia Zielonym – fajny dodatek dla klimatu i zabawy.
-
Opcja zabudowywania się na rajdzie – dla większego funu i kreatywnych taktyk.
-
Raid Mode po wipe na 10 godzin – świeży start z mocnym tempem!
-
1
-
-
Twój nick / imię:
Nick: PaPiTo z TikToka / Imię: DanielPowiązane ID:
SteamID: 76561199064028749Wiek:
25 latRodzaj współpracy:
Tworzenie Live z serwera oraz promocja w mediach społecznościowych - TikTokOd jak dawna zajmujesz się powyższym:
Tworzę treści gamingowe od ponad 5 lat, głównie skupiając się na survivalach i sandboxach, w tym także na Hurtworldzie.Czy już w ten sposób współpracowałeś:
Tak – współpracowałem z kilkoma mniejszymi serwerami, dla których tworzyłem materiały promocyjne oraz transmisje liveLinki do materiałów:
TikTok: https://www.tiktok.com/@xdaniox691 Niestety filmów nie ma na kanale ponieważ byłem pokłócony z różnymi sieciami i dlatego musiałem to usunąćCoś o sobie:
Jestem osobą komunikatywną, otwartą na współpracę i nowe wyzwania. Uwielbiam prowadzić live’y, bo dają mi możliwość bezpośredniego kontaktu z widzami. Potrafię stworzyć atmosferę, która zachęca nowych graczy do dołączenia na serwer.Dlaczego Ty:
Mam aktywną społeczność, która regularnie ogląda moje transmisje z gier survivalowych, w tym Hurtworld. Potrafię przyciągnąć uwagę i przedstawić serwer w sposób dynamiczny oraz autentyczny. Chcę pomóc rozwijać społeczność serwera poprzez kreatywny i angażujący content na żywo. -
1. Dodanie do budy burka wysokości 100szt
2. Zmniejszenie czasu oczekiwanie na budę
Pozdro PaPiTo [JDA]-
1
-
-
Godzinę temu, !Dark! napisał:
Wydaje się że nie było z tym kłopotu do tej pory, może takie szczęście miałeś na te farby. Ktoś jeszcze może to potwierdzić? Szanse na tryby i silniki na pewno zbliżone są do standardowych.
Tak mój brat to jest nie możliwe żeby 3 dzień pod rząd nie trafić silnika z kangi tylko same farby ! Ja rozumiem ze to jest kwestia ale prosiłbym o sprawdzenie
Tak samo deto objechałem jak i dzisiaj tak i wczoraj 3 razy całe hangary na całej mapie i nie znalazłem ani jednego deto prosiłbym o sprawdzenie tego wszystkiego z góry dziękuję
-
1
-
-
Jestem za chętnie bym też pograł ale tak jak tu golega gada nie opłaca się jak niektórzy mają tak pokitrane c4 lub inne rzeczy
-
Witam
Problem wygląda tak że w wrakach jak już zbijesz go lecą na 50wrakow 48 farb ostatnio objechałem wszystkie hangary na całej mapie z wszystkich wraków trafiłem jedne skrzynie do samochodów. Plus do tego czasami się nie respia wraki proponuję o zmianę Respienia z 30min na 15min plus zmniejszenie dropu tych farb niech lecą również koła oraz silniki i tryby
Jeśli chodzi o wraki kangi na 200sklepanych wraków 30trybow i 0 silnika prosił bym też o powiększenie tego dropu. A co do skrzynek na hangarach niech się respia co 10min bo ostatnio spędziłem na zimie dużych hangarach prawie 5h i zebrałem 30skrzyn przez 5godzin.
Pozdrawiam Papito
-
1
-
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Propozycje kilka zmian dropu na S8
w Propozycje zmian
Opublikowano
Kto ma ci się wypowiedzieć jak z ludźmi którymi gram na serwerze nawet konta na forum nie mają.