Skocz do zawartości

ViruS

Użytkownik
    2
  • Ostatnia wizyta

Treść opublikowana przez ViruS

1. !!! Wzór treści tematu: (treść w nawiasach usuń/zastąp odpowiedziami) Twój nick / imię: Damian [Virus_eQ] Wiek: 19l Rodzaj współpracy: (filmy na Yt, Live z serwerów hw69, reklama w mediach społecznościowych ) Ile czasu zajmujesz powyższym: jest to uzależnione od dnia [od obowiązków] Czy już w ten sposób współpracowałeś: Tak z innymi serwerami jak i również z hw69 Linki do materiałów: https://www.youtube.com/channel/UC-XJ-7czlAEjXZnA-FbZ8PQ?view_as=subscriber Coś o sobie: Mam na imie Damian na codzień ucze sie i pracuje, mam 19 lat lubie w wolnym czasie pograć sobie w giereczki, interesuje sie youtubem jak i autami. Dlaczego Ty: Ponieważ każdy nawet najmniejszy rozgłos [reklama] w sieci powoduje że ktos zainteresuje sie i z czystej ciekawosci wejdzie na serwer tym bardziej, że mam jak i jestem w stanie reklamować serwer na grupach społecznosciowych które osiągają nawet do 10k członków, jestem zdeterminowany jak i sumienny w tym co robie mysle ze sie dogadmy.
  2. !!! Wzór nazwy tematu: [Współpraca] <Virus_eQ> !!! Wzór treści tematu: (treść w nawiasach usuń/zastąp odpowiedziami) Twój nick / imię: Damian [Virus_eQ] Wiek: 19l Rodzaj współpracy: (filmy na Yt, Live z serwerów hw69, reklama w mediach społecznościowych ) Ile czasu zajmujesz powyższym: jest to uzależnione od dnia [od obowiązków] Czy już w ten sposób współpracowałeś: Tak z innymi serwerami jak i również z hw69 Linki do materiałów: (https://www.youtube.com/watch?v=xI_MxC9rfQ4) Coś o sobie: Mam na imie Damian na codzień ucze sie i pracuje, mam 19 lat lubie w wolnym czasie pograć sobie w giereczki, interesuje sie youtubem jak i autami. Dlaczego Ty: Ponieważ każdy nawet najmniejszy rozgłos [reklama] w sieci powoduje że ktos zainteresuje sie i z czystej ciekawosci wejdzie na serwer tym bardziej, że mam jak i jestem w stanie reklamować serwer na grupach społecznosciowych które osiągają nawet do 10k członków, jestem zdeterminowany jak i sumienny w tym co robie mysle ze sie dogadmy.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...