Skocz do zawartości

Vinek

Nowy
    2
  • Ostatnia wizyta

Treść opublikowana przez Vinek

1. mod odnosnie budowania z zielonego, niebieskiego i mixu to jest akurat genialne, bo przy wiekszym dropie wiadomo jak bazy pekaja, bylbym tez za wprowadzeniem go na x15 gdzie drop deto tez jest wysoki i zwykly metal jednak szybko peka
  2. Vinek

krzew medusy

Wczoraj posadzilem krzew medusy dookola bazy, dzisiaj zniknely wszystkie, wiec sie zastanawiam jaki jest sens robienia czegokolwiek skoro gra mi pozwala z jednej strony na cos bo przy rozkładaniu mialem zielony znacznik czyli moglem to zrobic w danym miejscu ale jednak albo cos sie nie spodobalo i ktos mi to recznie usunal albo jest jakis blad ktory powoduje taki problem jaki przedstawilem wyzej. Czy admin jest to w stanie sprawdzic badz wytlumaczyc mi jak to dziala?
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...