-
Ostatnia wizyta
-
Wygrane w rankingu
1
Odpowiedzi opublikowane przez VerSus
-
-
Czwartek 15-18 bedzie git
-
Godzinę temu, HurtOL napisał:
Jak widać ludzie są za wipem na S2 oraz za tym by przeprowadzić parę zmian, więc mam pytanie. Kiedy ewentualny wipe wchodzi w grę? Jak odległe jest to w czasie?
Pisał dark w poniedziałek chyba że ewentualny wipe za 2-4 tygodnie dopiero
-
1 godzinę temu, Xaderen napisał:
Zacznijmy od tego, że takie słowa możesz sobie darować.
Poza tym, to chyba problem osoby budującej się? (brak /home) A dla ciebie same plusy? Baza przeciwnika na 1 c4, musisz użyć tylko 20 które odzyskasz...
Ale widzę, że poziom rozmowy spadł, napisałem wszystko co chciałem i czekam na odp od właściciela
Jaki problem osoby budującej się? Podwieszaki w 95% przypadków robią obecnie za odro przy mainach, taki podwieszak to bardzo duże ułatwienie dla osoby broniącej się przed rajdem mimo że i tak można się murować podczas rajdu...
-
8 godzin temu, Xaderen napisał:
Wszystko git, tylko zastanawia mnie, komu przeszkadza podwieszak na serverze gdzie nie da się być online cały czas? w sensie kiedyś się musisz wylogować, iść spać czy coś? Podwieszak to najgorszy rodzaj bazy na takie servery więc komu one przeszkadzają? Poza tym jest kilka miejscówek gdzie robi się podwieszane odro, np zakręt zima czy stara kanapka - jak dla mnie bez sensu zakaz, a wręcz podwieszaki to utrudnienie dla posiadacza niż rajdującego (na serwerach typu longterm
A po co robić odro w podwieszaku jak nie ma komendy /home, do maina się nie tepniesz... Najwidoczniej musisz być jedną z p**** które się w podwieszaku budują, dla mnie to od zawsze jest czyste fra****two, jak łeb zbuduję bazę na 1-3c4 ale musisz zrobić ich 20-25 żeby się podsadzić... Zbudujcie się na ziemi/skale jebnijcie sobie mur i tyle
-
3 godziny temu, seszela napisał:
20 Osób w jednym momencie to i tak całkiem sporo jak na taki serwer (ale wydaje mi się, że będzie więcej), nie oszukujmy się. 20 osób w jednym momencie = jakieś 3 razy tyle ogólnie grających
Usunięcie palisad, bo ich i tak nikt nie używa do niczego więcej niż tego przerabiania drewna na korę
No i chyba wszyscy czekamy na informację o WIPE, najlepiej za 2 tygodnie albo szybciej, póki jak widać zainteresowanie jest tym wipemDlatego chce wipe w ten piątek bo od następnej soboty mam urlop dwutygodniowy i miałbym sporo czasu żeby pograć na takim x1 dropie... Za dwatygodnie też jeszcze będzie w miarę git, ale jak będzie już później to nie będę nawet startował niestety przez pracę, nie będzie mi się opłacać grać na x1 po 1-2h dziennie
-
16 minut temu, Xaderen napisał:
Lepsze to niż odpalenie serwera by weszło 10 osób bo reszta się nie dowie / po tygodniu stwierdzi, że jest za bardzo w tyle by wystartować
Po dwóch dniach i tak będzie 20 osób max, taka już natura hurta
-
41 minut temu, !Dark! napisał:
Nie ma szans. Ewentualne wipe zapowiedziane 2-4 tygodnie wcześniej na takim serwerze.
Czyli serwer ma stać martwy dalej 4 tygodnie?
-
Też bym pograł takiego oficjala na zwykłym diemenslandzie ze statkiem itd.
-
To jak? W piątek wipe Dark?
-
Wjebać zakaz podwieszakow żeby się nie budowali jak pizdy, i drop deto lekko zmniejszyć bo ostatnio w ciągu 1h znaleźliśmy z bratem 5-6 deto
-
40 minut temu, !Dark! napisał:
Z tym że taki typ serwera był raczej też zmysłem ku takim osóbom które właśnie nie mają czasu zbyt często i regularnie grać.
No tylko zobacz ile z tych osób "gra"... Wejście na 3 minuty w ciągu dnia nie można zaliczyć do gry
-
11 godzin temu, !Dark! napisał:
Na próbę można usunąć komendę stakes fill z serwera s2 (x1). Byłby to już jakiś pretekst do zrobienia tam WIPE. Tylko czy na pewno wszyscy grający na tym serwerze tego chcą?
Ale tam w ciągu dnia grają 2-3 osoby, jakiś typ co ma tam najwiecej godzin na serwerze jak ja gralem ostatnio wchodzil dosłownie z 3 razy w ciągu dnia na serwer na 2-3 minuty i wychodził... to kto ma nie chcieć wipe?
-
Ch*j we te stakes fill, dla mnie to bez różnicy czy uzupełnie totemy sam czy komendą... Ale proszę o zrobienie wipe z początkiem sierpnia nawet i może trwać do końca roku
-
W dniu 21.07.2024 o 21:51, seszela napisał:
Hejka, przychodzę z propozycją wipe na s2.
Moją propozycję motywuję brakiem nowych osób na tym serwerze oraz coraz mniejszym jego zainteresowaniu myślę, że wipe bez stakes fill przyprowadziłby nowych graczy. Aktualnie większość ludzi grających na tym serwerze ma 2-3 mainy więc, żeby ich zrajdować potrzeba coś koło 150c4. Usunięcie stakes fill przyczyniło by się do tego, że graczę musieli by zacząć odmurowywać swoje mainy, żeby je uzupełniać co nie każdemu by się chciało, byłoby więcej baz, ludzie siedzieli by dłużej na serwerze, bo nie wystarczyłoby wejście na serwer i wpisanie /stakes fillTeż jestem za wipe na serwerze, od dłuższego czasu nic się tam nie dzieje... Jakiś czas temu grałem przez chwilę i przez cały dzień były maksymalnie chyba trzy osoby włącznie ze mną....
I zmienić infini wipe na wipe co 30-60 dni... Bo co z tego że jest infini wipe i masz pięknie rozbudowaną baze jak nie ma co rajdowac czy nawet postrzelać się z kimś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
[Przyjęte][Propozycja] Wipe na s2 oraz usunięcie stakes fill
w Propozycje zmian
Opublikowano
Na x1 bez tp wipe na dwa tygodnie? Mocny jestes ziomus