Truman233
-
Ostatnia wizyta
-
Wygrane w rankingu
10
Odpowiedzi opublikowane przez Truman233
-
-
4 minuty temu, LightKasaro napisał:
A może zacząć od stałych, długich cooldownów na teleporty zamiast bezsensownego ich rośnięcia od niesławności co tylko zniechęca graczy do wdawania się w pojedynki? Serwer oczywiste jest, że będzie mieć mniejsze zainteresowanie przez to, że są ludzie z zakupionymi rangami, są stali gracze s1, a jak ma ruszyć jak s2 to nie ma sensu go uruchamiać
Jak już ma być serwer to z ogłoszeniem minimum tydzień przed startem i powinien być dopracowany.
A to nie działa tak, że serwer po prostu ma dużo graczy i stąd przyciąga zainteresowanie? Ja pisałem głównie o usunięcie warpów lub ich znaczne ograniczenie, bo psują rozgrywkę i są niepotrzebnym, przesadnym ułatwieniem. Zamiast tego gracze powinni mieć dodatkowy home i byłoby to znacznie bardziej sprawiedliwe i wpasowujące się w klimat s1 czyli x5 z utrudnionym dropieniem na c4 na poziomie x1.5/x2.
Na tym to polega chcesz wyrównac sobie szanse to kup range :d na s1 i tak jest 1h 2 h i 3h po wipe odbieranie rang...
-
Lajt skoro ludzie tam graja to widocznie im takie warunki serwera pasuja. Jak dla cb za łatwo idz na trudniejszy
pewnie bedziesz tam grał sam
-
@eN chcesz jeździć autem idz na s2... po co psuć w miarę dobry serwer z tp i home. Zresztą dlaczego ludzie jak ty i dark którzy nie graja w HW psuja rozgrywkę głupimi utrudnieniami innym
-
1
-
-
5. Matheo się odezwał i chomik padł z wrażenia 😁
-
4
-
-
Jestem za.... ,,polecam tego alegrowicza'' 😉
-
2
-
2
-
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
RajdBlock z blokadą TP na home
w Propozycje zmian
Opublikowano
Takie coś mógł wymyśleć tylko jakiś..... Chłopie... ekipy raidujace już mają przewagę bo wybierają czas raidu, są w komplecie i jeszcze chcesz im dać kolejny bonus? Jakiś żart?? Chcesz zabronić graczom bronienia bazy? Odklejka lvl Marcel