Skocz do zawartości

TomaszWywrota

Użytkownik
    92
  • Wygrane w rankingu

3

Odpowiedzi opublikowane przez TomaszWywrota

1. W dniu 7.02.2023 o 23:14, boniek21651 napisał:

podwieszak nie do zrajdowanie xdddd jest jak nie umiecie go pikac to jest nie do zrajdowania trzeba bylo go pikac od drugiej sstorny to bylo by latwiej ekipa PANDY go jakos zrajdowala na online od tej drugiej strony i jest odcinek jak nie umiecie pikac to nie podchodzcie i nie pikajcie robicie ekipe masowke i jeszcze placzecie. Grajcie jak chlopy i nie placzcie ze nie da sie spikac wszystko sie da spikac tylko wystarczy pomyslec :))

kaszlaku wy z rolnikiem tylko na off pikacie to latwo xD

2. 2 minuty temu, LightKasaro napisał:

To już kwestia myślę osobnego tematu dot. nowego serwera - powiedzmy sobie szczerze, brakuje dobrego x2 bez tp, ale również s1 na AŻ TAK drastyczną zmianę nie jest gotowe wydaje mi się... Z propozycji na serwer x3/x2, zrobił się x1 i jak widać dużym zainteresowaniem się nie cieszy ten serwer póki co

Brakuje servera starego typu bez vipa x3 no tp no sklejaki  amen 

• Like 2
  3. 2 godziny temu, LightKasaro napisał:

Deto - tak, przy tylu osobach na serwerze o deto na hangarach bardzo ciężko.

Co do bursztynu moja propozycja jest o zwiększenie ogólnego dropu ze skałek na dynamit, a zmniejszenie z pozostałych elementów do 5, bo jak leci po 18 to bardziej opłaca się z siekierą latać na bambiku po burek niż z dynamitem...

Moim zdaniem nadropienie deto hangar/yeti/meteor/ jest łatwiejsze niz burek zeby je składac 

Z drewna dostajesz nawet 18  i wystarczy zbic je siekiera..........zeby wysadzic skałke musisz zrobic dynamit który tez zabiera kolorki (blue)  i tłuszcz  dostajesz 5 burka z szansa podobna do drewna XD :/

4. 2 godziny temu, LightKasaro napisał:

Wątpię czy lvl na cokolwiek wpłynie, dalej będzie to tragiczny drop, bo dla wartości typu 5-6 to średnio 20% bonusu jakie osiągają gracze będzie prawie niczym, a lvl nie nabija się też za to...

Popieram to rozwiązanie, bo już wcześniej bursztyn był problemem, ale jednak łatwiej nazbierać bursztynu na 60 c4 przy dropie obecnym niż na 100+ z malutkim zwiększeniem go za poziom, który i tak nie leci za zbieranie go... No i mniej maszynek będzie, bo mniej żelaza na postawienie bazy trzeba będzie.

Wipe temu dropili burek ludzie z 30+lvl i dropiłem z 15 lvl i niczym sie nie rózniło burek to jest tragedia na wiekszego mejna to jest 2-3 dni dropienia samego burka.... leci go po 5/6 z losowoscia co 4/5 skałki   Zmiana na np min 10 z ta losowoscia moze byc odpowiednia

• Like 2
  5. 8 minut temu, LightKasaro napisał:

Już tak jest od dłuższego czasu z tym sklejakami😄 Może i obecny drop deto mógłby zostać gdyby dropienie bursztynu nie zajmowało 10 lat - ok, średnio 5 na skałkę po uwzględnieniu również pustych w statystyce to i tak mało patrząc na ilość czasu jaką trzeba na to poświęcić i jak na mogą się różnić wartości zależnie od spędzonego czasu.

@!Dark! czy level wpływa na drop burka ze skałek na dynamit? Nie zauważyłem, żeby tak było, a w sumie jestem ciekaw, bo łatwiej się zbiera kopiąc zielone/niebieskie niż tym dynamitem xD 

Teraz jest idealnie z deto mozna wysadzic wszystko tylko my mamy problem bo od 3 dni dropimy burek na jointy i jest DRAMAT raz na 3/4 skałki poleci 5/6 burka

• Like 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...