-
Ostatnia wizyta
Odpowiedzi opublikowane przez szymon7211
-
-
4 godziny temu, !Dark! napisał:
Dlaczego prócz v2?
na serwer v2 można zrobić oddzielną ruletkę ale czy jest sens? wydaje mi się że lepiej zrobić na v1
-
a może tak dodać ruletke z nagrodami (np c4, kamien, pompa itp) na stronie hw69 a nie tylko w grze, i losy będzie mozna kupic lub odebrać codziennie jednego darmowego losa (oczywiscie trzeba spełnic jakieś wymagania hw69 w nicku czy cos)
i nagordy bedzie mozna odebrac na kazdym serverze hw oprócz v2
-
1
-
-
19 godzin temu, Patrykk napisał:
S1 ledwo wróciło do życia, a ty już chcesz robić drugi serwer X5, bez sensu dzielić ludzi na dwa serwery, lepiej zapełnić porządnie jeden.
Moim zdaniem można by zrobić drugą mapę, dużo bardziej przypominającą standardowy diemensland i po prostu rotować mapami
czyli jeden tydzień jedna mapa, za tydzień druga i tak co tydzień zmieniać mapy.
Myślę ze to fajny pomysł który urozmaicił by rozgrywkę i zadowolił wszystkich, fanów nowej mapy jak i tej tradycyjnej oraz nie byłoby takiej monotonii na serwerze jeśli chodzi o miejscówki 😁
to jest propozycja jakbys nie wiedział
-
zmiana s1 to głupi pomysł, patrząc na to że serwer ostatnio jest dosyć popularny, juz lepiej zrobic drugi na starej mapie z dropem x5
-
1
-
-
Może być z delikatnymi poprawkami, zawsze to będzie sie przyjemniej grać,
Serwer moze byc nawet z lootem x1000, lub jakis z obecnych serverów to przerobic na starą mape z lekkimi poprawkami
-
Witam, przychodzę z propozycją zrobienia nowego servera hw69, wszystko na starych pluginach (nie koniecznie) i starej mapie, tylko na nowym EAC. Myślę że trochę graczy przyszłoby pograc na taki server patrząc na to, że ciężko jest teraz znaleźć fajny server na starej mapie
Niech każdy kto widzi ten post wypowie sie co o tym sądzi
-
Witam
sprzedam konto z hw za 20zł
sprzedam konto do fortnite z 2k vdolców za 30zł
sprzedaje z powodu sprzedaży pc i prędko go nie kupie i mi się te konta nie przydadzą a ktoś może potrzebuje
ZAINTERESOWANE OSOBY ZAPRASZAM PV
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Ruletka
w Propozycje zmian
Opublikowano
do ruletki mozna nawet dodac rangi vip czy cos ale z bardzo bardzo małym % szans na wylosowanie
myślę że nawet ty bys wchodził na strone i kręcił codziennie śmigłem