Skocz do zawartości

stachutv

Użytkownik
    4
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

1

Ostatnia wygrana stachutv w dniu 22 Października 2020

Użytkownicy przyznają stachutv punkty reputacji!

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia stachutv

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputacja

1. Twój nick / imię: StachuTV Wiek: 19 Rodzaj współpracy: (Obecnie miałem przerwę od Hurtworld'a ale zamierzam teraz nagrywać z powrotem odcinki z HW i wrzucać je na kanał regularnie) Ile czasu zajmujesz powyższym: 2 razy w tygodniu Czy już w ten sposób współpracowałeś: Tak współpracowałem z każdym serwerem w Hurtworld Linki do materiałów: https://www.youtube.com/channel/UC3bs5XtCFpOASozu_O6Judg/videos Coś o sobie: W wolnym czasie lubię grać w gierki oraz je montować , A główna pasja to mma/zapasy od 3 lat Dlaczego Ty: Myślę że moje odcinki są zarazem śmieszne i ciekawe do obejrzenia i dużo nowych jak i stałych graczy Hurtworld'a będzie chciało grać na waszym serwerze
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...