Skocz do zawartości

[s1][legacy] Mała ekipa na S1

DeeSis

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Szukam kilku osób do małej ekipy (około 4/5 osób) na serwer s1. Chce zrobić małą zgraną paczkę, bo wiadomo jak to jest w przypadku ekip mających ponad 10/15 osób. 

==========Wymagania==========

* Kultura osobista,

* Szacunek do samego siebie i członków ekipy, 

* Minimalna znajomość gry i mapy,

* TeamSpeak 3,

* W miarę sprawny mikrofon,

* Najlepiej mutacja lub osoby 16+,

* Chęć pracy w grupie.

==========Coś o mnie==========

* Mam 17 lat,

* Dobrze znam mapę, 

* Mam około 400h w HurtWorld,

* Lubię grać nocami, 

* Sporo czasu spędzam przed komputerem (nie jestem typowym nerdem który nie wychodzi na dwór :P)

Jeżeli masz jakieś pytania to pisz pod tematem, a jeśli jesteś zdecydowany to pisz na priv lub steam  : http://steamcommunity.com/profiles/76561198298534062/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...