-
Ostatnia wizyta
-
Wygrane w rankingu
3
Odpowiedzi opublikowane przez Pympol93
-
-
Jak najbardziej za. Mialem okazje wspólpracowac, mam przyjemnosc razem grac. CZlowiek z pelna garscia pomyslow i wiedza ktorej przecietny gracz nie posiada. Co wiecej potrzeba go jak cholerka bo wiemy jak jest
i moze ktos w koncu skonczy z tym nieladem i arogancja w stosunku do graczy , niech zwyciezy DEMOKRACJA !! ( wybaczcie za brak znakow interpunkcyjnych klawiatura [*])
-
7
-
-
W piatek jest wipe na s1 gdzie gra wiele graczy i kolidujace wipy na dwoch serwerach najbardziej grywalnych nie wchodzi w gre
-
3
-
1
-
-
Jestem za starym ustawieniem . Wtorek wipe i 7 dni trwa dziekuje dobranoc
-
2
-
-
-
Witam serdecznie ,dzis odbyl sie mini event na s8
Zorganizowany przeze mnie wraz z Gjanko ktory przygotowal cala arenke przy wspolpracy z ekipa W11 ktorej serdecznie dziekuje za materialy na budowe. Mam nadzieje ze ten mini event sie podobal , a postaram sie na przyszlych wipe robic ich wiecej o ile gracze s8 beda chcieli
Nagrody mysle ze tez sie podobaly takze dziekuje wszystkim za przybycie i zycze udanej i milej gry !!! Pozdrawiam wasz Pympol i Gjanko !!!
-
2
-
1
-
1
-
-
Lanolina
-
-
konstantynopolitańczykowianeczka
-
Amperowoltomierz
-
WItam wszystkich bardzo serdecznie ;). Zamieszczam ten temat tutaj, bo tutaj moge . Chcialem skierowac sie do was do wszystkich graczy o prosbe, a mianowicie ... Moj przyjaciel ulegl powaznemu wypadkowi , podczas usuwania skutkow nawalnic w moim regionie porazil go prad wysokiego napiecia ;/ . Sytuacja jest powazna gdyz bez dalszej rehabilitacji i operacji moze miec amputowane obie dlonie, to straszne gdyz chlopak ma 24 lata ;/ . Grywal ze mna wczesniej w rozne gierki i mial tez pogrywac ze mna w hurta w niedalekiej przyszlosci, ale by to zrobic potrzebne sa pieniazki na jego leczenie. Wkleje tu link do jego strony z fb. Z gory bardzo dziekuje za kazdy grosz czy tez udostepnienie linku u siebie na tablicy. Kazdy grosz sie przyda pozdrawiam wasz Pympol. https://www.facebook.com/Pomoc-dla-Daniela-Daniel-Miętkiewicz-285578708594048/?hc_ref=ARSS5Ez6Rf-rVxakDX0zbibdV_RJyMedgVZWbTxVwxJYebFkmK4Q32fewxcA_k5hxWQ&fref=nf
-
4
-
-
Mukopolisacharydy
-
Szczebrzeszyn
-
KEK is the best team !!!!
-
1
-
-
Gratulujemy , mam nadzieje ze sie podobalo

-
Pamiętajcie o pobraniu najnowsZych modow by wbić na event! !!☺
-
Brak wolnych miejsc na event
!!!
-
bedzie chcial skrzywdzic Pympola ktory sie upil bo...
-
ZAPRASZAMY NA ZAPISY !!!!
-
1
-
-
Nastapila ciemnosc ktora ...
-
JEden z nich zginal, byl to ...
-
Sklep byl wysadzony i sklepali totem ...
-
umierac jesli w sklepie nie ma zimnego alko :<. lecz z pomoca ...
-
Wypil im caly bimber :< , jednakze ..
-
Jednak one doprowadzily ich do wielkiej fabryki kekow, ktorzy pedzili w tym miejscu nielegalny bimber show !!!, wiec ...
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Wyrazy na ostatnią litere.
w Gry i zabawy
Opublikowano
Sewastopolski