Skocz do zawartości

[Przyjęte][Współpraca] BartysOO

BartysOO

Rekomendowane odpowiedzi

• Twój nick / imię: Bartosz  [BartysOO]
  • Rodzaj współpracy: (live/filmy z serwera/reklama w mediach społecznościowych)
  • Ile czasu zajmujesz powyższym: Staram się codziennie zbierać odpowiednie materiały na film 
  • Czy już w ten sposób współpracowałeś: Współpracowałem w taki sposób lecz w innych grach 
  • Linki do materiałówhttps://www.youtube.com/channel/UCWdwa6Cxi-U5X97R4CmK8Qg?view_as=subscriber
  • Coś o sobie:  Mam na imię Bartek trenuje piłkę nożną ,w wolnym czasie lubię pograć sobie z ekipą oraz ponagrywać różnorodne clipy z gierek
  • Dlaczego Ty: Myślę, że swoją osobą mógłbym pomóc serwerowi w jakimkolwiek stopniu przyciągnąć nowych graczy dzięki mojej grze z ziomeczkami i wrzucaniem z tego filmów
  • Właściciel

Plakietka YT nadana na okres 3 miesięcy. Daje dość cenne teraz pierwsze miejsce w kolejce oczekujących przy pełnym serwerze i jeszcze kilka drobnych dodatków. Jeśli materiały w dalszym ciągu będą nagrywane dość regularnie to możesz otrzymywać regularnie jeszcze rangę VIP na wybranym serwerze. W tym celu zgłoś się do kogoś z administracji na PW.

Plakietka YT nadana na konto: BartysOO (76561198276293519)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...