Skocz do zawartości

[Przyjęte][TS3] Almanac

Ambasador

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Ambasador

UniqueID0EASjQgemnRTn8UDdP28NixuoDc=
Pierwsza Wizyta: 06.01.2017

Data Urodzenia: 18.07.2000

Wiedza o tsie od strony Usera [1-10] : 9

Wiedza o tsie od strony Admina [1-10] : 8

Kariera na TS3 : Byłem Właścicielem na moim serwerze ts3 , ale niestety darmowym. 

Dlaczego ten TS? : Dlaczego ten to proste ! : Jestem opiekunem jednego z serwerów HW , i jestem 24/7 na Ts z moją ekipą , więc w każdym czasie mogę pomóc :)

Rozmiar buta : 42

Kilka słów o sobie : Mam na imię Jacek , mam 16 lat nie długo 17 , uwielbiam zajmować się programami graficznymi , i jak i miło spędzać czas grając ze znajomymi na komputerze. Jestem ogarnięty i zawsze chętny do rozmowy , spokojny i opanowany. :) 

Czas na TS : Od 6 do 10 godzin dziennie , w wolne dni 24/7 :D

Co zmieniłbyś na Serwerze : Zmieniłbym rzeczy które były by korzystne dla wszystkich i wzmocniły serwer :D

Co chciałbyś robić : Chciałbym zajmować się nadawaniem rang , pomagać graczą i zajmować się jakąś strefą :)

Zapoznałem się z regulaminem działu i regulaminem Serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...