Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] SqubanY

SqubanYY

Rekomendowane odpowiedzi

• Serwer: s1
  • Nick na forum: SqubanYY
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:  SqubanY
  • SteamID: 76561198272787486
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz:  Brak
  • Imię:  Michał
  • Mikrofon:  Tak
  • Mutacja:  Rzecz jasna :D 
  • Znajomość regulaminu: tak
  • Znajomość gry: tak
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Wystarczająco aby ogarniać serwer. (  5/7h dziennie)
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:  Tak. Miałem topowe serwery w grze takie jak TopHurt oraz HurtMania.  ( w swoim czasie top 1 x5)
  • Coś o sobie: Mam na imię Michał mam 22 lata a większośc z was kojarzy mnie pod Nickiem SqubanY badz tez niegdyś Wlascicielem TopHurta&HurtManii.  Aktualnie wróciłem po dlugiej przerwie do gierki i sobie pykam.
  • Dlaczego Ty:  Myślę ze na moją korzyśc przemawia doświadczenie, zrównoważenie i psychika siedzenia z community HW. Nie jestem osobą toksyczną i zawsze dbam aby był porządek aby grało się przyjemnie i bez zbędnego stresu. Nie jestem również osobą która faworyzuje swoich znajomych. Kazdy przeze mnie traktowany jest tak samo. Nie wiem co tu więcej napisać :D Trzeba sprawdzic by się przekonać.
  •  
  •  
  •                                                                                                                                                                                                                                                                                      Pozdrawiam SqubanY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...