Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] PJ

PJv

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: PJv
  • Nick w grze: PJ
  • Imię:Krzysztof
  • Wiek (min16) :17
  • Mikrofon:Tak
  • Mutacja:Jest
  • Znajomość regulaminu:9/10
  • Znajomość gry:1.1kh w grze +100& mapy
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi:5h+
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:Bylem supporterem na pewnym serwerze nie będę reklamował.
  • Coś o sobie:Mam na imię Krzysztof mam 17lat i w marcu kończę 18 chodzę do klasy o profilu informatycznym w wolnych chwilach gram w HW i w CS:GO dużo czasu poświęcam na granie w hurtworlda.Poza siedzeniem na komputerze jeżdżę na deskorolce i BMX.
  • Dlaczego ty:Pisze podanie na opiekuna ponieważ siedzę na serwerze dość długo żeby zaobserwować dużo ludzi którzy wyzywają siebie na wzajem i nikt tego nie uspokaja.Myślę że poradził bym sobie z tym zadaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...