Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] Memek

memek

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Memek
    • Nick w grze: Memek
  • Imię:Przemek
  • Wiek (min16) :21
  • Mikrofon:Tak
  • Mutacja:Tak
  • Znajomość regulaminu:Na forum mało siedze raczej po grze na chwile wbije wiec znajomosc 4 a serwera 10 /10 
  • Znajomość gry:10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 3-6h dziennie. A w dni wolne od pracy nawet wiecej :)
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie
  • Coś o sobie:Młody , zabawny , miły ,pomocny :D Raczej dużo sie tu nie wypowiem , uwielbiam piłke nozna z biegem czasu kazdy mnie pozna :)
  • Dlaczego ty: Brakuje kogos takiego na serwerze , a ja czesto gram i szanuje kazdego gracza , mysle ze powinienem dostać szanse chociaż na próbę !! 

Co do samego podania jestem na TAK

+ Wiek

+ Mutacja

+ Czas

+ Coś o sobie

Widać, że chłopak chce zdobyć doświadczenie bo jak inaczej ma zdobyć? chyba kiedyś trzeba być bo jak będziecie go odrzucać za doświadczenie to dla mnie będzie to głupie. A coś o sobie to krótko i zwięźle powiedz jaki jest czyli coś o sobie a nie jak nie którzy (ja też pisałem kiedyś inaczej) imię nazwisko ile mają lat i skąd są. Chłopak napisał konkretnie, że jest młody miły i pomocny.

I jeszcze raz wielkie TAK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...