Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] » fuCkLine « (∩_∩)

fuzkline

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: fuckline    
Nick w grze: » fuCkLine « (∩_∩)
Imię: Robert
Mikrofon: W posiadaniu.
Mutacja: Dwano przeszedłem :D
Znajomość regulaminu: Zpoznałem się z regulaminami.
Znajomość gry: Ogólnie przegrane mam około 1000 godzin, z tym ,że od niedawna gram na steam. Z takim doświadczeniem myślę, że ogarniam :P.
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Zdarza się, że gram cały dzień+nocka, a zdarza się, że kilka godzin. Wolnego czasu mam sporo, więc nie ma z tym problemu.
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak, byłem moderatorem na nieistniejącej już sieci serwerów Hurtworld. Na wielu serwerach CS:GO byłem administratorem.
Coś o sobie: Jestem miłym, przystojnym i zawsze uśmiechniętym mężczyzną. Interesuję się tworzeniem muzyki elektronicznej. Chodzę do szkoły policealnej, bo nie chce mi się pracować xD. Większość wolnego czasu spędzam grając w Hurtworlda z powodu braku innych zajęć.
Dlaczego ty: Uważam, że posiadam doświadczenie w grze, jak i w moderacji. Spędzam większą część dnia na serwerze. Jestem chętny do pomocy graczom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...