Skocz do zawartości

Przeprosiny Ekipy REKT

Rekomendowane odpowiedzi

EKIPA REKT ,
Jako ekipa "zamieszana" w "10 Przykazań" które wyzywały poniższe ekipy :
☆JONT☆
[wolf]
devils
DETO
C4
BDSM
4FUN
P2W
, oraz wymienionych tam Adminów.
Jako jeden z liderów ekipy wmieszanej w tą sprawę przepraszam wszystkie Ekipy oraz Członków należących do ekip poniżej , a z mojej strony mogę obiecać ze najbardziej i jako jedyny zamieszany członek z naszej Ekipy poniesie konsekwencje , a raczej już poniósł i taka sytuacja z Naszej strony się nie powtórzy.
Liczyłbym na obiektywne rozpatrzenie naszych przeprosin oraz nie gniewanie się na Naszą ekipę. Jak zauważyliście w powyżej wymienionych ekipach nie ma WEEDów ponieważ to z ich inicjatywy oraz z ich rąk zostały stworzone te "rymy" ja bym nazwał te osoby szumowinami społecznymi. My jako ekipa REKT jesteśmy naprzeciw toksyczności i patologii na serwerach.
Ja ponownie mogę przeprosić powyżej wymienione ekipy i z żalem liczyć na jakiekolwiek przebaczenie z strony przedstawicieli bądź osób wyżej postawionych w powyższych ekipach.
Mogłem rozpisać się trochę więcej lecz są to przeprosiny pisane na "gorąco".

,Pozdrawiam
Kubowsk1e oraz Ekipa REKT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...