- 0
[Propozycja] Serwer low rate HARD
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Pytanie
kanio2012
Witam. Mam pytanie do graczy jak i propozycje dla Administracji.
Chciałbym pograć na serwerze z low rate na którym zakup Vipa nie dawał aż takiej przewagi nad innymi graczami aczkolwiek za wpłacone pieniądze coś im się należy. Chyba że administracja skłoniła by się postawić serwer bez Donate ( pełne wykluczenie sklepu z tego serwera )
A więc do sedna jak ja to widzę.
- Wipe raz na miesiąc
- rate 3x
- mody ( palisady, pułapki, ciężarówkę. ) bez ścian jeżeli da rade tak oddzielić
- antylog
- meteor
- roll
- tpr / home i tutaj trzeba by było ustalić większością co do czasu odnowienia badz brak komendy ( 15min , 30min , 45min , 60min )
GRACZ
kit start 1x na 5 dni
VIP
-/kit vip 5 dni (1xDETO 0xC4)
-/home 5x
SVIP
-/kit svip 5 dni (1xDETO 1xC4)
-/ammo 3 dni
-/home 6x
-/warp
EVIP
-/kit evip 5 dni (2xDETO 2xC4)
-/ammo 3dni
-/auto 7 dni
-/home 7x
-/warp
Co do vip kitow wprowadzał bym zmiany tylko jezeli chodzi wlasnie o deto i c4 a reszte itemow jak na innych serwerach z takim rate
Proszę o pisanie co jeszcze chciałby ktoś dołączyć lub zmienić w tym moim małym bałaganie. Jest to moja pierwsza taka akcja wiec proszę o delikatną krytykę
Jeżeli czegoś nie uwzględniłem prosze mi to podsunąć a postaram się uzupełnić..
Pozdrawiam
Kanio
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.