Skocz do zawartości
  • 0

[Propozycja] Serwer low rate HARD

kanio2012

Pytanie

Witam. Mam pytanie do graczy jak i propozycje dla Administracji. 
Chciałbym pograć na serwerze z low rate na którym zakup Vipa nie dawał aż takiej przewagi nad innymi graczami aczkolwiek za wpłacone pieniądze coś im się należy. Chyba że administracja skłoniła by się postawić serwer bez Donate ( pełne wykluczenie sklepu z tego serwera )

A więc do sedna jak ja to widzę.  

- Wipe raz na miesiąc

- rate 3x
- mody ( palisady, pułapki, ciężarówkę. ) bez ścian jeżeli da rade tak oddzielić
- antylog
- meteor

- roll
- tpr / home       i tutaj trzeba by było ustalić większością co do czasu odnowienia badz brak komendy ( 15min , 30min , 45min , 60min ) 

GRACZ

kit start 1x na 5 dni

VIP

-/kit vip 5 dni (1xDETO  0xC4)
-/home 5x

SVIP

-/kit svip 5 dni (1xDETO  1xC4)
-/ammo 3 dni
-/home 6x
-/warp

EVIP
-/kit evip 5 dni (2xDETO  2xC4)
-/ammo 3dni
-/auto 7 dni
-/home 7x
-/warp

Co do vip kitow wprowadzał bym zmiany tylko jezeli chodzi wlasnie o deto i c4 a reszte itemow jak na innych serwerach z takim rate

Proszę o pisanie co jeszcze chciałby ktoś dołączyć lub zmienić w tym moim małym bałaganie. Jest to moja pierwsza taka akcja wiec proszę o delikatną krytykę xD Jeżeli czegoś nie uwzględniłem prosze mi to podsunąć a postaram się uzupełnić..

Pozdrawiam
Kanio

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Mi właśnie brakuje hurta z początków jak trzeba było jednak trochę się pomęczyć z rudami i nie wszyscy biegali odrazu.
Ewentualnie ożywić może troche tych serwerów co nie są grywane jak x4 ,x3 i x2 aby je złączyć w jedną sensowną grupę zeby jednak było tam kilka osob aczkolwiek zeby nie było jak na s1 gdzie po 2-3 dniach od wipe nie można wejsc w okolice hangarow na bambiku bo laguje jak explorer

Zielak czyli chcesz mi powiedzieć że lubisz grac na zasadzie wydam kasę raz w miesiącu?? Zaloguje się co 3 dni zbiorę c4 i wchodzę komuś na chatę bo jak na razie tylko ci gracze maja z tego fan!! a ludzie co chcą pograć bez wydawania (już można to nazwać abonamentem)  nie maja racji bytu bo jaki jest sens poświęcać swój drogi czas po to żeby być tak po prostu znajdowany przez vipa który daje przewagę mega wielką!! Ja gram bez vipa i nie mogłem  znaleźć nawet 1 deto przez 3 dni a vip miał w miedzy czasie 9 bo się zalogował i pościł vip roll i dzięki i powiedz ze to jest sprawiedliwe i ma jakiś sens 

Bedi żle mnie zrozumiales ja poprostu sadze ze jest malo osob ktorzy by chcieli cos takiego wystarczy spojrzec na serwer na ktorym jestem helperem tam odkad powstal x1000 praktycznie nic sie nie dzieje. a nawet spojrz na ten post ile ludzi sie wypowiada :/ ja tez gram bez vipa wiec rozumiem o co Wam chodzi ale jak juz wspomnialem spojrz na to ile osob sie wypowiada.. sprobujcie po wipe przyjsc na s5 tam jest drop x3 moze to Wam bd odpowiadac 

1 godzinę temu, NeGaNo napisał:

Pomysł fajny tylko ja bym wolał kolorowe ściany a palisady bym usunął z listy modów ponieważ są strasznie zbugowane

Wydaje  mi się że z ścianami byłby jeden problem związany z zbyt duża wytrzymałością w porównaniu do dropu itów potrzebnych na c4 ale mogę sie mylić bo niby z meteoru go sporo leci

6 godzin temu, Alucardek napisał:

Pomysł mi się podoba, aczkolwiek wątpię, że to przejdzie pomysł jest dla takiego samotnika nie dla zorganizowanej ekipy. Ludzie pograją tam dzień, może dwa i im się znudzi na takim serwerze jest mało do roboty granica graczy będzie się utrzymywała pewnie w ilości pięciu do dziesięciu dziennie.

Powiedział bym dosłownie odwrotnie. Na takim serwerze jest więcej do roboty chociażby dłuższe zdobywanie materiałów. Gralem na x5 x15 i wyższych. Na x5 kilka maszyn i same robia wszystko za gracza co skutkuje tym ze po chwili jest 20 maszyn danego koloru i dziękuje za grę.

Zielak jemu chodzi o to, aby stworzyć serwer gdzie gracze będą musieli sami postarać się o budulec itp. Żeby gra była wyzwaniem jak to było na początku. Ja też jestem jak najbardziej za tym. Sam chętnie pograłbym na takim. Postaram się poruszyć i omówić ten temat wśród administracji. :-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...