- 0
s1 Problem z grą HW nie uruchamia się!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Pytanie
BOTKotel
Witam!
Tak jak w temacie mam problem z HW. Gra nie uruchamia się poprzez Hurtworld.exe. Pojawia się tylko ekran ładowania i po chwili program się zamyka. Dodam że samego klienta gry mogę normalnie odpalić ale nie da się na nim grać bo jest przecież bez EAC.
Z góry dodam że nic nie daje:
-ponowne pobranie
-reset PC
-wyłączenie antywirusa i zapory
-resety Steam
-reinstalacja EAC
-dodawanie komendy -force-d3d9 do parametrów startowych
-uruchamianie jako administrator
W logach EAC pisze:
LauncherFinished] Result: 0 Message: Easy Anti-Cheat successfully loaded in-game
customSplashScreen::aboutToQuit
czyli niby jest ok ale moim zdaniem ten launcher coś tu psuje i dlatego nie działa.
Proszę o pomoc!
PC:
System: Win 10 64-bit
Procek: i5 4460 4 rdzenie po 3.20
Ram: 8gb
Karta graficzna: Nvidia GeForce Gtx 750 2Gb (straszy szrot wiem :))
Płyta główna: Nw ale jakiś słaby Gigabyte
Sterowniki najnowsze windows zaktualizowany
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.