Skocz do zawartości
  • 0

Problem przy ładowaniu

maciekss2001

Pytanie

Witam, jako że widziałem już temat o tym problemie tutaj na forum, to zakładam jeszcze raz, ponieważ nie został rozwiązany akurat ten problem.

Chodzi o to, że chciałem sobie wczoraj z kumplem zagrać na v2 i na serwerze s7. Wątpliwości zaczęły się od momentu, kiedy mi wszystko zadziałało normalnie, ale kumplowi ładowanie zatrzymywało się na ładowaniu "default content". Mi wczytuje ten plik około 1 minuty, u kumpla siedzieliśmy dobre 40 minut i ani rusz. Zrzuciłem mu tego hurtworlda v2 na pendraka, myślałem, że to jakiś błąd więc pobraliśmy go jeszcze u niego, ale niestety nie zadziałało, pobraliśmy nawet mody do s7, ale też lipa. Próbowaliśmy zmienić mu ustawienia na maks najniższe, ale też nie poskutkowało. Dodam jeszcze, że wersja hurtworlda normalna mu bez problemu działa. On ma stałe połączenie z internetem, więc na pewno nie jest to wina neta. Mógłby ktoś pomóc?

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...