-
Ostatnia wizyta
-
Wygrane w rankingu
3
Odpowiedzi opublikowane przez Pikushw
-
-
Apokalipsa
-
-
aseksualny
-
Kaktus
-
-
Ludzia nigdy się nie dogodzi ;D jak bym nie było to to by był płacz że są, krótkie cooldown TP a potem będzie że czeka się nie wiadomo ile. Serwer jest jaki jest wchodzisz to widzisz na co się piszesz przecież,od x czasu vipy są na serwerach były i będą, nikt nie ma napisane że a ten gracz to nie może kupić vipa i niech sobie dropi od 0,chcesz od 0 to lecisz i bez płaczu ze vipy mają dużo latwiem.Cały czas będzie coś komu będzie przeszkadzało bo nikt nie jest taki sam. Serwer jest spoko, jedyne co bym na nim zmienił to drop burka i nic więcej. Każdy vipa może kupić, to tylko 20zl, odmówicie sobie paczki fajek a jak nie palicie i nie macie prscy to pomóżcie w domu mamie posprzątać ugotować na pewno się jakoś odwdzięczy i kupicie vipa na zdrowie wam to wyjdzie nawet. Ktoś płaci za range to wymaga, tak? Nie poto się kupuje by mieć tyle co nic. Skoro są dostępne rangi to korzystamy z nich. Poco mamy latać po wszystko skoro można sobie to ułatwić? Jeżeli komuś nie pasuje to że są rangi to są serwery klasic czy pewlnl innych gdzie bie ma ich. Ja jestem zdania że każdy kupić vipa może i mieć takie same szanse a jak ktoś nie chce to niech nie płacze bo ranga to co Ci daje na start? Nic Ci nie daje bo kitów nie możesz od razu odebrać, a zanim odbierze to ten bez vipa spokojnie sobie nadropil na stafa tylko że się nie chde i lepiej krytykować ze vipy to mają ez i nic nie umieją zrobić
Warpy nie daje mega przewagi, robisz klite i masz tp, to jest tak jak warp przecież.
Na meteorze zanim będziesz miał next warpa to zdążysz wytepac na spokojnie chyba że chcesz tam zamieszkać i czekać aż ktoś użyje warpa i wejdzie Ci na te plecy.
Podoba mi się to by Warpy były używane po 1h od startu wipa, wtedy będzie wyrównane bo faktycznie na starcie z warpem jest łatwiej ale tylko na starcie bo potem bambik cxy nie są tacy sami. Wystarczy chcieć i zrobić trgo stafa a nie latać i pytać dasz coś na stary czy nie..
Sory za błędy ale spieszę się do pracki 😁
-
3
-
-
-
NIe ma sensu spamować i wylewać wszystkiego

Ja to podsumuje krótko
- Drop burka może zostać ale jeżeli będzie drop z każdej skałki
- Sklejaki mogą zostać przy ograniczonym limicie budowy ;D
- Za lvl dropka fajnie by było gdyby ten co wygra na next wipa miał lepszy drop ze skałek , tłuszczu. Nie mówię o nie wiadomo jakim ale żeby było wiadomo ze nie nabija tego lvl na darmo.
- Również poruszę temat jeden nie wiem czy on jest do wykonania, ale żeby też exp był nabijany przez wysadzenie skałek -
Moim zdaniem nawet nie trzeba by zwiększać a dać 100% dropu z każdej skałki i minimum niech wtedy bd te 5 i to już by dużo dało. Bo wczoraj jak dropilem to nie ukrywam ale już nerwica mnie łapala bo 8 skałek z rzędu i nic
-
3
-
-
To jak? Jesteście za czy przeciw?
Kolejny odcinek wpadł -
Dzięki za miłe słowa to bardzo motywuje ;D
47 minut temu, Madani napisał:Czekam na jeszcze jeden film z naszej serwerowni.
Aktualnie są 2 filmy na kanale , jutro prawdopodobnie bedzie 3
-
- Twój nick / imię: Sebastian/ Pikus
- Rodzaj współpracy: (czyli np co możesz robić np: live/filmy z serwera/reklama w mediach społecznościowych): Filmy z serwera na kanale
- Ile czasu zajmujesz powyższym: To jest różnie naprawdę, wszystko zależy od tego jak mi wypadają dni w pracy
-
Czy już w ten sposób współpracowałeś: Tak pracowałem już tak na kilku serwerowniach( wystarczy wejść na kanał i sprawdzić tytuły filmików bo nie chce reklamować tutaj). Troszkę czasu wstecz potem straciłem zajawkę do tego a teraz na nowo próbuję
-
Linki do materiałów: (czyli miejsca gdzie można ocenić Twoje prace / materiały z naszej sieci serwerów):
https://www.youtube.com/watch?v=W5b1vCIrcGY&t=185s
- Coś o sobie: Imię już znacie, interesuje się motoryzacją. Zawsze chciałem właśnie bawić się w takie montowanie filmów , coś w ten deseń ale zawsze brakowało czasu bo albo praca albo obowiązki domowe. Ale zawsze znajdzie się chwila by coś ciekawego zmontować i wypuścić 😜
- Dlaczego Ty: No a dlaczego by nie ;D ? posiadam 1,140+/- Subów, wiadomo teraz nie widać tego bo nie wrzucałem od ponad 3 lat nic na kanał. Ale wystarczy spojrzeć na moje filmiki z przed 2/3 lat jak grałem i wrzucałem systematycznie jaka była katywność pod filmami, cały czas szło do przodu. Najwięcej z hw miałem chyba ponad 6.5k wyświetleń. Dla mnie to jest dużo jak na początki ;). Wrzuciłem teraz 2 filmiki z waszej serwerowni mam już zmontowany kolejny i czekamy na next waipa i będą kolejne 😜
-
2
-
-
Człowieka który miał ...
-
Akordeon
-
-
aparat
-
Ananas
-
Mi się osobiście lepiej grało, wypikaliśmy nie jednego maina.. A co najwazniejsze jonty poszły bez problemu. Wcześniej to było nie realne
-
2
-
-
Ja pisze o s1
Gdyby na serwie nie grało przez cały dzień po 100 osób to może i by szło nazbierać. Ale jak gra tyle ludzi to nie ma szans zbierać tego deto.
jest mała szansa i mały drop tego deto to ludzie myślą , że się nawet nie opłaca jechać po to jedno deto bo i tak to nic nie zmieni.
Gdyby było więcej tego, lepszy drop to by było inaczej każdy by się starał by ten drop był jego.
A jedno deto w te czy w te różnicy nie robi więc wolą dalej budować i iść w zaparte.
w poprzednim waipie nawet jednego deto z kruków nie miałem. Raz tylko z meteoru , tak to tylko i wyłącznie z hangarów ale to wiadomo jaki drop był.
Powiększcie drop deto to już będzie o wiele lepiej i więcej się będzie działo w tej grze. Bo teraz ludzie zrobią bazę na 150c4+ i skąd na to brać deto ? bym musiał przez parę dni zbierać i spikać jedną bazę i gdzie tu zabawa ? spikam nie będzie tam nic i człowiek wkurwiony będzie i skończy grac bo starał się całego waipa zbierać i okaże się lipa
-
1
-
-
Ale poco osłabiać kity ? Płacisz to masz, nikt tutaj nikomu nie zabroni kupować każdy ma takie same szanse.
Tylko deto niech będzie x2 i po sprawie-
1
-
-
i ostry miecz żeby ..
-
ja bym nie banował ale usunął baze wraz z itemami jakie mają
Za drugim razem bym dawał bany na całego waipa całej ekipie-
1
-
-
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
[Propozycja] Usunięcie wszystkich warpów
w Pytania, problemy
Opublikowano
Ktoś raz pisał właśnie , że nie zwiekszą czegoś tam bo to jest survival i ma być trudno
? Jest i to mega bynajmniej na początku waipa 
skrzynki respiące sie nie wiadomo ile ..
A warpy to co, nie jest ułatwienie
serwer x5 to jest łatwy serwer. Grałem serwerach x5 kupe czasu, i nigdzie tak niskiego dropu nie było. Nawet na x3 jest wiekszy drop
Tutaj powinno być wszystko podniesione, deto,drop/role/skrzynki z hangarów itp. To jest x5 zabawa, a nie classic