-
Content Count
4 -
Last visited
Community Reputation
3 NeutralnyAbout Pan_Choinek
-
Rank
Nowy
Hurtworld
-
Nick w grze
Perswazyjny_Marek
-
Znajomość gry
-
Czas gry
2500h
Recent Profile Visitors
The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
-
Pan_Choinek started following [Odrzucone][Helper] Perswazyjny_Marek, [Odrzucone][Helper] Perswazyjny_Marek, Rekrutacja DFL and and 1 other
-
·Nick na forum: Pan_Choinek ·Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Perswazyjny_Marek ·SteamID: 76561199122816308 ·Klan/Ekipa w jakiej grasz: duo z ziomkiem ·Imię: Marek ·Wiek: 19 ·Mikrofon: Tak ·Mutacja: Tak ·Znajomość regulaminu: Dobra ·Znajomość gry: 8/10 ·Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 4-5h dziennie ·Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie, ale wiem, że to się zmieni ·Coś o sobie: Mam na imię Marek. Pochodzę z Wielkopolski, moje hobby to informatyka i motoryzacja. ·Dlaczego Ty: Ponieważ mam duże doświadczenie w Hurtworld mam ok. 4500h i wiem jak się zachować w różnych sytuacjach, jestem spokojny uczciwy i miły. Nie mam problemu z nawiązywaniem nowych kontaktów. Myślę, że podołam na tej randze, zawsze to jakieś nowe doświadczenie!
-
Witam ogłaszam, rekrutację do DFL, szukam 5-6 ogarniętych osób. Oczekuję: ➜ 15+ (żeby nie piszczeć) ➜ 800 h ➜ obowiązkowo ts3 ➜ Czas na grę i co najważniejsze chęć żeby to nie była gra na siłę Oferujemy: ➜ serwer ts3 ➜ miłą atmosferę Kontakt: dsc: bakuu#5407 steam: https://steamcommunity.com/id/d235d
- 1 reply
-
- 2
-
-
-
·Nick na forum: Pan_Choinek ·Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Perswazyjny_Marek ·SteamID: 76561199122816308 ·Klan/Ekipa w jakiej grasz: duo z ziomkiem ·Imię: Marek ·Wiek: 19 ·Mikrofon: Tak ·Mutacja: Tak ·Znajomość regulaminu: Dobra ·Znajomość gry: 8/10 ·Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 7h dziennie ·Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie, ale wiem, że to się zmieni ·Coś o sobie: Mam na imię Marek. Pochodzę z Wielkopolski, moje hobby to informatyka i motoryzacja. ·Dlaczego Ty: Ponieważ mam duże doświadczenie w Hurtworld mam ok. 2500h i wiem jak się zachować w różnych sytuacjach, jestem spokojny uczciwy i miły. Nie mam problemu z nawiązywaniem nowych kontaktów. Myślę, że podołam na tej randze, zawsze to jakieś nowe doświadczenie!
-
Pan_Choinek changed their profile photo
-
·Nick na forum: Pan_Choinek ·Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Perswazyjny_Marek ·SteamID: 76561199122816308 ·Klan/Ekipa w jakiej grasz: duo z ziomkiem ·Imię: Marek ·Wiek: 18 ·Mikrofon: Tak ·Mutacja: Tak ·Znajomość regulaminu: Dobra ·Znajomość gry: 8/10 ·Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 7h dziennie ·Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie, ale wiem, że to się zmieni ·Coś o sobie: Mam na imię Marek. Pochodzę z Wielkopolski, moje hobby to informatyka i motoryzacja. ·Dlaczego Ty: Ponieważ mam duże doświadczenie w Hurtworld mam ok. 2500h i wiem jak się zachować w różnych sytuacjach, jestem spokojny uczciwy i miły. Nie mam problemu z nawiązywaniem nowych kontaktów. Myślę, że podołam na tej randze, zawsze to jakieś nowe doświadczenie!
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.