Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS3] <Kubsonnn>

Kubson_

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Kubsonnn
UniqueID: nkCCVpqOlY2EXG4JnFXyG/2IOXU=
Pierwsza Wizyta: 20.03.2017
Data urodzenia : 21.12.2004
Wiedza o TS3 : od strony Usera: [9]
Wiedza o TS3:  od strony Admina [7] - Jestem właścicielem kanału na hw69.pl
Kariera na TS3: Byłby to mój pierwszy raz jako admin na serwerze
Dlaczego ten TS? Zaczeło się od tego że z kolegami zaczeliśmy grać w hutworlda i szukaliśmy jakiegoś komunikatora głosowego wybraliśmy TS3. Potem znaleźliśy serwer w hutworld i dołączyliśmy na ten serwer w 2017 r i tak tu sobie siedzimy.
Rozmiar buta:  44
Kilka słów o sobie: Jestem Jakub pochodzę z województwa podkarpackiego. Interesuje się informatyką oraz grami wideo, uczę się w Zespole Szkół Elektronicznych. Poświęcam bardzo dużo na granie na komputerze oraz na przesiadywanie na TS3. Jestem bardzo miłą osobą i z całych sił staram się rozwiązać sprawy lub konflikty neutralnie nie stojąc po niczyjej stronie. Jestem bardzo rozgadany , z każdym chętnie lubię rozmawiać z innymi. Staram się być pomocny w każdej sytuacji, wypowiem się chętnie pod różnymi względami.
Czas na TS:  8-12 h dziennie
Co zmieniłbyś na Serwerze:  Na serwerze hw69.pl zmienił bym parę rzeczy:
1. Adminów - niektórzy admini na centrum pomocy wyglądają i rozmawiają jakby ich do tego zmuszano i są wogóle nie pomocnii, powinni mieć więcej szacunku dla użytkowników
2. Poprawić regulamin ponieważ nie jest dopracowany np. Kary
3.Wprowadziłbym ranking na najlepszego admina na serwerze i jakaś nagroda.
Co chciałbyś robić: Napewno pomagać ludziom użytkującym z serwera,odpowiadać na ich pytania. Odpowiadać na temat opcji funkcji do których nie byli by pewni.

Zapoznałem się z regulaminem działu i regulaminem Serwera

• Mad. zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][TS3] <Kubsonnn>
  • Mad. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...