Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS] Pablos

Pablos

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Pablos
Nick w grze: Pablos
Imię: Marek
Mikrofon: Tak
Mutacja: Tak
Znajomość regulaminu: Oczywiście znam regulamin Teamspeak'a Hurtwordla Jak i Forum 
Znajomość gry: Oczywiście troche godzin już w to przgrałem ze 3000h gdzieś będzie jak sie zbierze wszystkie konta 
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: W weekendy z 10-12 godzin niekiedy nawet mogę siedzieć cały dzień i całą noc a w tygodniu tak gdzieś 4-8 godzin
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak ale nie na tej serwerowni Miałem kiedyś Moderatora na 5 serwerach oraz mam Admina na serwerowni w Csie
Coś o sobie: Jestem Marek mam 17 lat jestem w 2 klasie zawodowej o kierunku Lakiernik
Dlaczego ty: No tak dlaczego ja? Jestem doświadczony w tej randze ponieważ jak wspomniałem wyżej miałem już takową range lubie grać w hurtworlda, i nigdy nie dałem muta lub bana bez powodu a jak już dałem przed nim wymieniłem powód dlaczego taki ban/mute powstał 
1 godzinę temu, Senqu napisał:

"Znajomość regulaminu: Oczywiście znam regulamin Teamspeak'a Hurtwordla Jak i Forum"

Zabronione jest używanie koloru czerwonego przez użytkowników forum z rangą niższą niż ranga moderator.

Administracja HW niech weźmie to pod uwagę.

Osobiście jestem na NIE

- Z tym kolorem przesadziłeś, i mogłeś użyć zwijania wierszy bo nie każdemu chce się przewijać

- I napisałeś w code, radził bym napisać jeszcze raz podanie poprawnie i bez code :)

• !Dark! zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][TS] Pablos

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...