Skocz do zawartości
  • 0

[Odrzucone]Propozycja Nowej Mapy

KissMe

Pytanie

Witam, chciałbym zaproponować nową mapę, która według mnie bardzo dobrze by się przyjęła,ponieważ spora część graczy lubi nowe wyzwania. Była by to bardzo dobra odskocznia od starej mapy,która mogła już się znudzić.Jestem przekonany, że nowa mapa zachęci starych i nowych graczy do grania i szukania nowych i ciekawych miejsc na bazę.Dziękuje za uwagę i zapraszam do wypowiedzi się na ten temat.

Link do mapy:https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=674794464

mapa.png.c7e8297d7e2cdaff69127523be3cad3a.pngmapka.png.7bc7bca4de6c456d39de1c8b520ab8a2.png

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Z pewnością jest to wspaniała propozycja. Według mnie można spróbować a gdyby nie wyszło to przecież można usunąć. Ta mapa która jest na większości serwerów jest już przez większość graczy opanowana na pamięć i wiadomo gdzie można mieć baze a na nowej można poszukać nowe miejsce. Jestem na TAK

@!Dark! z tego co slyszalem to jest strasznie zbugowana :/ dokladnie nie wiem o co kaman ale z moich informacji wynika ze na hangarach jak biegasz w pewnych miejscach to sie lamiesz lub na przyklad jak skrzynka respi sie na hangarze w sensie ze na gorze to jest taki efekt ze jak wejdziesz na gore to postac skacze gora dol :/ oczywiscie nie twierdze ze te informacje sa potwierdzone 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...