Skocz do zawartości

[Odrzucone][Moderator] Limitowany1999

Limitowany19

Rekomendowane odpowiedzi

• Imię: Robert
  • Nick na forum: Limitowany19
  • Znajomość regulaminu: forum? 10 / 10
  • Znajomość funkcji moderatora: 9 / 10 (Panel moderatora znam bardzo dobrze)
  • Czas jaki możesz poświęcić na forum (dziennie): od 6 do 12h, na forum jestem prawie non stop
  • Krótki opis (siebie): Mam na imię Robert, mam lat 17. Chodzę do 2 technikum na profilu mechanika samolotów wojskowych, a mam zamiar przenieść się na informatyka komputerowego, moje hobby to piłka nożna, sztuki walki oraz po części serwery do gier
  • Dlaczego Ty: Myślę że jestem osobą zaufaną, kulturalną i aktywną. Nie sprawiam nikomu problemów i nikogo nie wyzywam. Jeżeli dostanę owo szansę, to na pewno nie zawiodę :) Byłem Moderatorem na forum o tematyce Metinowej, więc jakieś doświadczenie mam :) miałem też Moderatora na centrum - rp, największym forum serwerów RP hihi, myślę że moje doświadczenie jest jak na Moderatora wysokie. Słucham osoby z rangą wyższe, angażuje się w projekty, oraz nie rozkazuję i nie rządzę się :) .
  • Pomysły na rozwój sieci: Reklamy na streamie, youtubie. Różne konkursy na wypromowanie itp, fajne grafiki które mogę osobiście zrobić dla sieci :) Ogólnie nic na rozwój nie trzeba, bo forum jak i serwery wyglądają interesujące :) ewentualnie to właśnie te reklamy, albo coś na serwerze. Ale na forum raczej już nic nie potrzeba, bo wszystko jest dopięty na ostatni guzik :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...