Skocz do zawartości

[Odrzucone][HW] Xmanek aka Maniek

Xmanek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Xmanek

Nick w grze: Maniek

Imię:Kacper

Mikrofon:Oczywiście 

Mutacja: No , niestety z tym jest średnio.

Znajomość regulaminu:Szczerze to tylko czytałem regulamin hurtworld nie jakieś forum i ts .

Znajomość gry: Mam już dość długo hurtworld gram często wiec bardzo zanm.

Czas jaki możesz poświecić serwerowi:4 h

Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:Na Hurtworld`zie to nigdy nie.

Coś o sobie:Mam na imię Kacper. Interesuję się motoryzacją oraz piłką nożną.Mam ukończone 15 lat. Mieszkam w województwie Śląskim a dokładniej obok Katowic.Chodzę do trzeciej klasy gimnazjum. Jestem osobą kulturalna chyba ze ktoś mnie wkurzy. Lubie pomagać oraz jestem osobą miła dla ludzi.

Dlaczego ty: Myślę że te stanowisko jest akurat dla mnie dla spokojnej osoby i aktywnej. Nie miałem dotyczenia być w admistracji na HurtWorld`zie. Jestem odpowiedzialną osobą wiec to stanowisko jest ewidentnie dla mnie. Myślę że moje podanie będzie rozpatrzone pozytywnie.

Pozdrawiam Xmanek aka Maniek

PS: Nie jestem polonistą wiec przepraszam za błedy albo coś .

" Jestem osobą kulturalna chyba ze ktoś mnie wkurzy. " - Opiekun powinien trzymać nerwy na wodzy nawet jeżeli ktoś by go "wkurzał"

Poza tym wszystko ok.

Nie potrafię jednak powiedzieć czy jestem na tak czy nie, ponieważ po tym co napisałeś mogę domyślać się, że kiedy ktoś na serwerze Cię "wkurzy" możesz dać popis "kultury"

Ja osobiście jestem na Nie

- Napisałeś że masz mikro a jak byłeś na ts pisałeś że nie masz

- Słabo u cb z mutacją

- Napisałeś  ,, Myślę że te stanowisko jest akurat dla mnie dla spokojnej osoby i aktywnej.'' a wyżej napisałeś coś innego ,, Jestem osobą kulturalna chyba ze ktoś mnie wkurzy "

- I jak dla mnie jesteś za młody

7 minut temu, Xmanek napisał:

Przepraszam że się wypowiem może nei wolno ale sie wypowiem , ale jak ktoś na prawde wkurzy to trzeba coś zrobić nie odrazu wyzywać ale coś zrobic , moge wytrymać wszystkie nerwy ale do ktoregoś poziomu. Potem po prostu uspokoic . 

Przepraszam jeszcze raz

Zakaz wypowiadania się we własnym podaniu.

Podanie odrzucone.
Zapraszamy za tydzień.

• !Dark! zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][HW] Xmanek aka Maniek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...