Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Zig

Mateuszekkk

Rekomendowane odpowiedzi

Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: TR4N$F0RM3R$
SteamID: 76561198431918583
Klan/Ekipa w jakiej grasz: LOVE
Imię: Mateusz 
Mikrofon: Posiadam
Mutacja: Przeszedłem
Znajomość regulaminu: 10/10
Znajomość gry: 10/10
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 4-8 h w tygodniu 
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Jeśli chodzi o servery hurtworld to nie, ale zakładałem swoje własne servery np. w GTA 5 RP i znam się mniej więcej na pluginach itp.
Coś o sobie: Interesuje się różnymi sportami ,ale także informatyką, wolny czas poświęcam na gry lub szperaniu w plikach.
Dlaczego Ty: Ponieważ jestem osobą uczciwą i sumienną. Trzymam się zasad i chciałbym pomóc administracji w utrzymaniu porządku na serwerze (czacie). Rzadko ,ale zdarzają się sytuacje, że nie ma dostępnego helpera, który mógłby ogarnąć nieład,który się nie raz pojawia. Myślę również,że nadałbym się na rolę helpera i z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że lubię wyzwania a nie ukrywając s1 jest wyzywaniem :)

Jestem na NIE.
4-8h w tygodniu to miałbyś być godzinę codziennie na serwerze ? Po co taki helper ?

VAC na koncie

Znajomość regulaminu/gry - zmyślona :)

Miałem styczność grania z nim i nie jest osobą sumienna po prostu mu się nie chciało nic robić i od razu szedł na inna grę gdy miał coś do zrobienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...