Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] <HakkaPL>

HakkaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: HakkaPL

Nick w grze: HakkaPL

Imię: Przemysław

Mikrofon: Posiadam

Mutacja: Pewnie, że jest

Znajomość regulaminu: Znana, ale jeżeli nie znam jakiegoś punktu to się szybko douczę :D

Znajomość gry: Znam mapę, wiem gdzie co dropić, gdzie są jakie hangary, jakie biomy, znam itemki.

Czas jaki możesz poświęcić serwerowi: Od trzech godzin do czterech godzin dziennie, ponieważ nauka etc prace w domu.

Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak, owszem pełniłem i to w niejednej grze :P

Coś o sobie: Interesuje się motoryzacja, piłką nożna informatyką lubię słuchać muzyki (tutaj też zależy co mi wpadnie w ucho), lubię grać w gry.

Dlaczego Ty?: Dlaczego Ja? Hmm, lubię pomagać ludziom, mam cierpliwość do graczy mogę nawet pomóc coś zaprogramować zrobić jakiś style dla strony, napisać stronkę zależy. Chciałbym też spróbować swoich sił w grze Hurtworld jako ktoś inny niż przeciętny gracz. Lubię próbować nowych rzeczy.

*Mam nadzieję, że moja prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie, pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...